ΑΕΛ – ΠΑΦΟΣ F.C. σε λίγο στο Τσίρειο σε ένα αγώνα τριπλής παραλλαγής

Καλησπέρα από το Τσίρειο Στάδιο, όπου σήμερα πέφτουν τα φώτα του ενδιαφέροντος της αγωνιστικής. Η αναγεννημένη από την ημέρα που ανέλαβε τα αποδυτήρια ο Čedomir Janevski ΑΕΛ  με 4 νίκες και μία ισοπαλία, αντιμετωπίζει την Πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αήττητη ομάδα της ΠΑΦΟΣ F.C.

Είναι ένας αγώνας που θα είναι επικίνδυνο να χαρακτηριστεί μία από τους 2 μονομάχους ως φαβορί.  Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, αφού και οι 2 ομάδες έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Οι ‘’Λέοντες’’ είναι προετοιμασμένοι με σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο να πάρουν το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στα ψηλά της βαθμολογίας και αναλόγως των άλλων αποτελεσμάτων να βρεθούν και ακόμη και μόνοι στην 4η θέση.

Από την άλλη η ομάδα του Henning Berg η οποία έδειξε ότι φέτος είναι πολύ πιο ώριμη αγωνιστικά από πέρσι και έχει θέσει ψηλούς στόχους, έρχεται στο Τσίρειο γνωρίζοντας ότι όταν αντιμετωπίζεις την ΑΕΛ χρειάζεται πειθαρχία, πάθος και προσοχή καθόλα τη διάρκεια του αγώνα για να φύγεις με το τρίποντο από το κατάμεστο με οπαδούς των ‘’Γαλαζοκιτρίνων’’ Τσίρειο στάδιο. Άπαντες στο στρατόπεδο της ΠΑΦΟΣ F.C.είναι όμως αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να το πετύχουν και να μείνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ένα συναρπαστικό παιγνίδι, με πάθος και πολλές προσωπικές ‘’μάχες’’ από τους ποδοσφαιριστές των δύο μονομάχων εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Janevski και Berg.

Τον δικό τους ρόλο θα παίξουν φυσικά και οι κερκίδες των 2 ομάδων. Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ ενισχύουν με τα συνθήματα τους οι περίπου τέσσερις χιλιάδες πεντακόσιοι  ένθερμοι οπαδοί τους με πυρήνα τους οργανωμένους Λέοντες της Θύρας 3. Από την άλλη στο πλευρό της ΠΑΦΟΣ F.C. θα βρίσκονται οκτακόσιοι πενήντα περίπου οπαδοί τους. Φυσικά η αριθμητική παρουσία αλλά και ο παλμός είναι σαφέστερα υπέρτερη υπέρ της ομάδας της Λεμεσού.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: