Ακολουθεί 3ο ημίχρονο στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ; Μπαράζ ανακοινώσεων.

Η χθεσινή ανακοίνωση του χημείου Α. Ευαγγελού σχετικά με τα θετικά αποτελέσματα των μοριακών εξετάσεων σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ίσως αποτελέσει την αρχή ενός 3ου ημιχρόνου.

Ο επίσημος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ προς το παρών έχει επιλέξει τη σιωπή και δεν προχώρησαν σε κανένα σχόλιο ή δήλωση μετά τον ματς στην Αρένα. 

Το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι σχετίζονται με τα γεγονότα της Παρασκευής χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα, δίνει το δικαίωμα στον Απόλλωνα να μελετήσει συγκεκριμένους τρόπους αντίδρασης και αυτούς είναι που πιθανόν άρχισαν να μελετούν.

ΗΔΗ αναφορικά με την υπόθεση ο Υπουργός Υγείας ζήτησε όπως όλα τα δείγματα αποσταλούν τη Δευτέρα στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής για να τύχουν ανάλυσης και επαλήθευσης.

Η δε ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

“Με υπομονή παρακολουθούμε την ροή τοποθετήσεων από χθες το βράδυ.

Το επίπεδο της σοβαρότητας του ΔΣ αντανακλάται στην κατά γράμμα τήρηση του Πρωτοκόλλου και όλων όσων θα έπρεπε να γίνουν και έγιναν.

Τίποτα δεν μας πτοεί και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Οι φίλαθλοι μας να είναι ήσυχοι ότι το Σωματείο διοικείται με πλήρη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν.

Προς κάθε ανακοίνωση που ενδεχομένως να θίγει τα συμφέροντα του Σωματείου μας, επιφυλάσσουμε πλήρως τα δικαιώματα μας”.

Οι πρώτες πληροφορίες  αναφέρουν πως οι γεγονότα τρέχουν και θα αναμένουμε να δούμε ποιά εξέλιξη θα έχουν.