ΑΚΡΙΤΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ σε ένα αγώνα όπου οι ‘’Γαλάζιοι’’ θέλουν μόνο τρίποντο

Καλησπέρα από το  «Στέλιος Κυριακίδης» όπου σε λίγο ο ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, σε ένα αγώνα όπου οι δύο ομάδες θέλουν απαραιτήτως τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Oι περσινοί Πρωταθλητές μετά και την απρόσμενη ήττα από την Καρμιώτισσα Πολεμιδίων, που ήλθε μάλιστα με ανατροπή από 3-1 μέχρι το 70’ λεπτό, σε 3-4, βρίσκονται εκτός 6-άδας στην 7η θέση με 35β. (όσους και η ΟΜΟΝΟΙΑ που υπερτερεί στην ισοβαθμία) και θέλουν απαραιτήτως να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μην χαθεί ο μοναδικός στόχος που απέμεινε για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που είναι η είσοδος στην 6-άδα.

Στο ‘’στρατόπεδο’’ των ‘’Γαλάζιων’’ ήταν ραγδαίες οι εξελίξεις μετά την ήττα και μάλιστα μέσα στο νέο τους «σπίτι», αφού έφερε παραίτηση του Μακρίδη και πρόσληψη του Bogdan Andone (δείτε εδώ), αλλά και ανακοίνωση για αποχώριση του Νίκου Κίρζη  με το Δ.Σ. του στο τέλος της χρονιάς. (δείτε εδώ)

Κάτω από αυτά τα δεδομένα κατεβαίνει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ σήμερα και έχοντας τον Bogdan στον πάγκο για πρώτη φορά, θέλουν να αλλάξουν πρωτίστως την ψυχολογία και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας για να πάρουν απαραιτήτως το τρίποντο για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες να τερματίσουν στην 6-άδα. Από κει και πέρα αν πετύχουν τον πρώτο στόχο που είναι η 6-άδα, θα εξαντλήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες έχουν για  να πάρουν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα είναι το 11ο σερί.

Οι ποδοσφαιριστές του Bogdan Andone μπροστά στους 400 περίπου οπαδούς τους που ακολούθησαν την ομάδα στην Πάφο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να φθάσουν στη νίκη.

Από την άλλη η ομάδα του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας έχει δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και κατεβαίνει στον αγώνα με ανεβασμένη ψυχολογία ιδιαίτερα μετά και το θετικό ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ στην «ΑΕΚ Αρένα», που θα μπορούσε να ήταν νικηφόρο αφού το τρίποντο χάθηκε στο τέλος του αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Bruno Akrapovic θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, αποκομίζοντας το μέγιστο από τους 9 διεκδικήσιμους βαθμούς που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου για να μπουν στα Playout με το μεγαλύτερο δυνατό ‘’μαξιλαράκι’’  για να δώσουν την δύσκολη ‘’μάχη’’ της παραμονής στην Α’ κατηγορία, αφού όπως μας δήλωσε αποκλειστικά σε δηλώσεις του (δείτε εδώ) μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ακρίτα Χλώρακας Αντώνης Σιελουβάρης, η ‘’μάχη’’ της παραμονής θα είναι μεταξύ των 4 ομάδων που βρίσκονται σήμερα στις 4 τελευταίες θέσεις.

Αναμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων  εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και τις κινήσεις τακτικής των δύο προπονητών Akrapovic και Bogdan.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-αδες και τους αναπληρωματικούς: