‘Αλωσε το ”Αντώνης Παπαδόπουλος” ο Αρης και απέκλεισε την Ανόρθωση (στιγμιότυπα)

Πάρτι πρόκρισης στο σπίτι της Ανόρθωσης έκανε ο Αρης, ο οποίος κέρδισε με 2-3. Καζού, Μπένγκστον και Γκομίς υπέγραψαν την τεράστια νίκη της ελαφράς ταξιαρχίας, μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Καστέλ με δυο πέναλτι.

Η ομάδα της Λεμεσού εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο βαθμό τους χώρους που έδωσε η αντίστοιχη της Αμμοχώστου και έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 13’ ο Καζού με δεξί πλασέ έδειξε το δρόμο προς το διπλό, με τον Μπένγκστον στο 25’ να διπλασιάζει με πανέμορφο τρόπο τα τέρματα του Αρη. Δέκα λεπτά μετά ο Γκομίς με άψογο τελείωμα, κλείδωσε την πρόκριση για την ελαφρά ταξιαρχία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος, με τον Αρη να χάνει ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ η Ανόρθωση προσπάθησε να σκοράρει με τους Καστέλ, Τεχέρα και Φερέιρα, χωρίς αποτέλεσμα.

Δυνατά μπήκε στην επανάληψη η Ανόρθωση και αφού εχασε ευκαιρία με τον Περέα, ο Καστέλ στο 57’ έκανε γκολ το πέναλτι που δόθηκε μέσω του VAR και μείωσε σε 1-3.

Η ομάδα της Αμμοχώστου με τη βοήθεια του κόσμου της προσπάθησε για να μειώσει περαιτέρω, έχασε κάποιες ευκαιρίες, όμως, η πιο κλασική ήταν από τα πόδια του Μοντνόρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά της Ανόρθωσης, αλλά από εξαιρετική θέση, σούταρε έξω.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την προσπάθεια, έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Γκασάμα και στο 94’ ο Καστέλ σκόραρε ξανά από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 2-3.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κορέια Τεχέρα, Καστέλ, Φερέιρα (73’ Γκασαμά), Τιουνέ (46’ Ιωάννου), Μακούν, Περέα (95’ Κάργας), Τσίκο.

ΑΡΗΣ: Ζάντρο, Καζού, Μουσούντα, Μπένγκστον (77’ Κοκόριν), Γκομίς (66’ Μοντνόρ), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα (46’ Σεμέδο), Νίκολιτς (84’ Μπρόρσον), Σάβο (66’ Μάτισικ), Σζόκε, Ουρόσεβιτς.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: