Αν και δεν εφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης η Εθνική μας ισοφαρίστηκε στα….χασομέρια από την Β. Ιρλανδία

Ισόπαλη 2-2 με τη Βόρεια Ιρλανδία εξήλθε η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Η ομάδα μας έφτασε πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη αλλά, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη

Αν και γενικά είχε βελτιωμένη (απλά υποφερτή) εικόνα στην περισσότερη ώρα του αγώνα, εντούτοις δεν μπόρεσε να πάρει το ζητούμενο και έμεινε ισόβαθμη με τη Βόρεια Ιρλανδία, με 2 βαθμούς, έχοντας ένα μικρό πλεονέκτημα και έτσι βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας μας στο 32′ με κεφαλιά και στο 51′ με πλασέ. Ο Μακνέρ μείωσε για τους γηπεδούχους στο 71′ και ο Έβανς διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κύπρος και Βόρεια Ιρλανδία έχουν από δύο βαθμούς από τις δύο ισοπαλίες στους  μεταξύ τους αγώνες.

Κύπρος (Ν. Κωστένογλου): Χριστοδούλου, Πίττας (46′ Φιλιώτης), Γκόγκιτς, Αρτυματάς, Λαϊφης (69′ Ν. Ιωάννου), Ν. Παναγιώτου, Κάστανος, Χ. Κυριάκου, Κακουλλής (78′ Κατελάρης), Χριστοφή, Τζιωνής (58′ Παπουλής).

Αναπληρωματικοί: Μιχαήλ, Τούμπας,  Κορρέα, Σατσιάς, Σπόλιαριτς, Λοϊζου,  Αβραάμ, Αντωνιάδης,

Η σημερινή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Ανδρέα Χριστοδούλου με την Εθνική Ανδρών.

Η Εθνική μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Nations League τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με αντιπάλους την Ελλάδα (24/09, εντός) και το Κόσοβο (27/09, εκτός).