ΑΠΟΕΛ: Παρουσιάστηκε ‘’χλωμός’’ και έφυγε με ήττα 3-0 από την Djurgårdens

Όλα ξεκίνησαν στραβά για τον ΑΠΟΕΛ ψες στο«Tele2 Arena» και τελείωσαν αναποδα με βαριά ήττα 3-0. 

Ένα τραγικό λάθος στο χώρο του κέντρου, μια λάθος εκτίμηση του Belec και η έμπνευση του Edvardsen να δοκιμάσει την τύχη του από το κέντρο του γηπέδου έφερε το γκολ για την Djurgårdens στο 9’ λεπτό. Από κει και πέρα φαίνεται ότι το γκολ επηρέασε τους ποδοσφαιριστές των ‘’Γαλαζοκιτρίνων’’, ταυτόχρονα έδωσε ‘’φτερά’ στους Σουηδούς που επεδίωκαν και με την παρότρυνση 13000 ένθερμων οπαδών τους να πετύχουν και 2ο γκολ ενωρίς.  Παρόλο που δεν το πέτυχαν ο ΑΠΟΕΛ έδειχνε κατώτεροι των περιστάσεων και δεν έβγαλε αντίδραση.

Το ημίχρονο έληξε με 1-0 και με την έναρξη της επανάληψης είχαμε το ίδιο σκηνικό με τους Σουηδούς να επιζητούν το 2ο γκολ κάτι που πέτυχαν στο 54’ λεπτό με τον  Ekdal. Πλέον Djurgårdens πήρε για τα καλά τα πάνω της και στο 65’ λεπτό ο Wikheim πέτυχε το 3-0.

Με τον αέρα του 3-0 οι Σουηδοί έλεγχαν πλήρως τον αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ δεν απείλησε ιδιαίτερα και μοιραία το τελικό σκορ 3-0 δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα στην Djurgårdens.

Ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ στις 23 Αυγούστου (19:00) μοιάζει με βουνό και μόνο αν γίνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα οι ‘’Γαλαζοκίτρινοι’’ θα περάσουν σε Όμιλο του Conference League εις βάρος Djurgårdens.