ΑΠΟΕΛ: Το πιστευουν και θα το παλέψουν μέχρι τέλους

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Djurgårdens στο ΓΣΠ απόψε στις 19:00, στη ρεβάνς της βαριάς ήττας (3-0) στη Σουηδία, για τα play-off του Conference League.

Κανένας δεν πίστευε ότι οι ‘’Γαλαζοκίτρινοι΄΄ θα έφευγαν με 3 γκολ παθητικό στις αποσκευές τους από την Σουηδική ομάδα, η οποία δεν είναι και κανένα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο. Η αποστολή του αγώνα με στόχο την ανατροπή είναι δύσκολη και ουσιαστικά, θέλουν ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» ανατροπής.

Λίγες οι  πιθανότητες, για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, όμως δηλώνουν πανέτοιμοι να αποδείξουν ότι το 3-0 ήταν τυχαίο έχοντας ως στόχο να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα  με τη στήριξη των χιλιάδων οπαδών του που θα δώσουν την ώθηση στους ‘’Γαλαζοκίτρινους’’ για την μεγάλη ανατροπή.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο μιας και δεν ήταν στη Σουηδία λόγω ίωσης, εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσουν να βάλουν τον κόσμο στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, επιστρέφει και παίρνει ξανά φανέλα βασικού ο Sarfo, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Crespo που δέχθηκε κόκκινη κάρτα, καθώς και ο Αβραάμ που αισθάνεται ενοχλήσεις.

Αναμένεται ότι ο Κύπριος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε μια προσπάθεια να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και με στόχο να πετύχει το γρήγορο γκολ που θα δώσει ώθηση για την επίτευξη του στόχου.