ΑΡΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ σε λίγο, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να θέλει απαραιτήτως το τρίποντο που ίσως να είναι αρκετό για τον τίτλο

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού ‘’αλφαμέγα’’ όπου σε λίγο ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ομάδα του Aleksey Shpilevsky που προέρχεται από ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 15 αγώνων (11 νίκες και 4 ισοπαλίες αφού η τελευταία ήττα ήταν από την ΑΕΚ στην ”ΑΕΚ Αρένα” στις 15 Ιανουαρίου όπου και έχασε με 4-3), θα αγωνιστεί με πάθος για τη νίκη μια νίκη που θα δώσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αφού αν αύριο ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ εδώ σε αυτό το γήπεδο, θα στεφθεί από αύριο Πρωταθλητής ( ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της Λεμεσιανής ομάδας). Οι ποδοσφαιριστές του Λευκορώσου προπονητή είναι προσγειωμένοι και γνωρίζουν ότι θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο για να πανηγυρίσουν άλλη μια νίκη που ίσως να είναι αρκετή για να στεφθούν Πρωταθλητές.

Από την άλλη η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έρχεται στη Λεμεσό, τέσσερεις μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ, για να ‘’τεστάρει’’ δυνάμεις και αγωνιστικό πλάνο για να είναι έτοιμη για την μεγάλη μάχη του Τελικού. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή ανεξαρτήτως ποιοι αγωνίζονται θέλουν να αποδείξουν ότι είναι προσηλωμένοι με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως έπραξαν και την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην ΠΑΦΟΣ F.C. μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», αφού έφυγαν με τη νίκη 0-1.

Φέτος στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα ο ΑΡΗΣ κέρδισε 2 φορές στο ΓΣΠ με 1-2 και 0-3, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 1-1. Φυσικά όλα αυτά είναι στατιστικά που έχουν κάποια σημασία, αλλά σήμερα είναι ένας άλλος αγώνας και αναμένουμε να δούμε αν θα επαναληφθούν.

Αναμένουμε λοιπόν ένα συναρπαστικό αγώνα, με πάθος και πολλές προσωπικές ‘’μάχες’’ από τους ποδοσφαιριστές των δύο μονομάχων εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Shpilevsky και Αυγουστή.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: