Βαθια το χέρι στην τσέπη έβαλε η ΠΑΦΟΣ F.C. για τον Bruno Felipe

Κυριολεκτικά στο παρα 5′ του τέλους της μεταγραφικής περιόδου η ΠΑΦΟΣ F.C. με αστραπιαίες κινήσεις και με το χέρι βαθιά στην τσέπη, έκανε δικό της τον ταλαντούχο επιθετικό Bruno Felipe από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Πάφου.

”Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία με το Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Bruno Felipe Souza da Silva. Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας μας.

Ο Bruno Felipe, 28 ετών (26.05.1994) αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης αλλά μπορεί επίσης να αγωνιστεί και στη δεξιά αλλά και το κέντρο.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις SC Austria Lustenau και LASK στην κορυφαία κατηγορία (Budesliga) της Αυστρίας. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες της Ελληνικής Superleague όπως ο Ατρόμητος Αθηνών και ο Άρης Θεσσαλονίκης και έχει κατακτήσει το Double το 2020 με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Στη συνέχεια κατέκτησε το Double Μολδαβίας αγωνιζόμενος για την FC Sheriff Tiraspol. Αγωνίστηκε, επίσης, τόσο στη φάση των ομίλων του Champions’ League και στους ομίλους του Europa League, πριν μεταγραφεί στην Ομόνοια Λευκωσίας, με την οποία πέτυχε 8 τέρματα και 2 τελικές πάσες (ασίστ) σε είκοσι συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε τον Bruno στην μεγάλη οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και παράλληλα εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας που παρά τις έντονες διαπραγματεύσεις φτάσαμε σε μια κοινή συμφωνία.”