Για που το έβαλε τελικά ο τεράστιος ΑΡΗΣ του Λιάσου Λουκά; Υπέταξε με 0-2 και τον Απόλλωνα με σχετική άνεση.

Ενας ΑΡΗΣ για μεγάλα πραγματα. Σε ένα ακόμα αγώνα επιβεβαιώνει ακόμα μια φορα ότι πλέον ο ΑΡΗΣ είναι μεγαλη ομάδα με διοικητική οριμότητα, εξαιρετικό προπονητικό team και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα χαρμα ιδέσται που έκτισε ο Λιάσος Λουκά εβγαλε ποιότητα, πάθος και έδειχνε πολύ διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να περιορίσει σχεδόν στο απόλυτο την δημιουργικότητα και το πλάνο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Οι Πράσινοι της Λεμεσού προγήθηκαν με 0-1 στο 19′ λεπτό με σουτ από την μικρή περιοχή του Babicka Shavy, μετά από ασταθή απόκρουση του Aleksandar Jovanovic σε συρτή σεντρα του Kevin Monnet-Paquet.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά σημείωσε το 0-2 στο 53′ λεπτό και πάλι με τον Babicka Shavy με συρτό σουτ από πλάγια εντος περιοχής μετά από άψογη πάσα του Stepinski Mariusz.

Προηγουμένως στο 51′ λεπτό οι Γαλάζιοι είχαν δοκάρι με τον Bagaly Dabo, η μοναδική φάση που απείλησαν σοβαρά την εξαιρετική αμυντική γραμμή του ΑΡΗ.

Με τη νίκη του αυτή ο ΑΡΗΣ εδραιώθηκε στα ψηλά και βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή και έστω και αν δεν το λένε οι άνθρωποι του ΑΡΗ, το σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα δεν έχει τιποτε να ζηλέψει από τους άλλους διεκδικητές του τίτλου και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι η ”Ελαφρά Ταξιαρχία” μπορεί ακόμα και για τον τίτλο.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα οι 400 περιπου οπαδοί του ΑΡΗ φώξαζαν ”ΑΡΗΣ λαός Πρωτάθλημα”