Διάσκεψη Τύπου του Τιμούρ, εν όψη Γανδης. ”Αντιμετωπίζουμε την καλυτερη ομάδα του Ομίλου”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσις:

Για το παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου, η πιο ποιοτική. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι, αλλά κανένα δεν ήταν εύκολο σε αυτή τη διοργάνωση, παρότι μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα για να πετύχουμε μια νίκη».

Για τον ορισμό τετραμελούς επιτροπής: «Δεν είναι πρώτη φορά που συζητάμε με τους προέδρους και τα μέλη του ΔΣ. Είναι πάρα πολύ καλό ότι είναι κοντά, είναι νέοι άνθρωποι με όραμα. Για να πετύχουμε αυτά που έχουμε πετύχει παίζει ρόλο ότι έχουμε ανθρώπους γύρω μας για να μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλό της ομάδας».

Για το οικονομικό κίνητρο: «Αν πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά και είναι μόνο το αγωνιστικό θα ήταν ψέμα. Είναι πολύ μεγάλη η οικονομική βοήθεια και ήδη έχουμε πάρει αρκετά».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στην εντεκάδα: «Σχεδόν όλοι έχουν παίξει. Δεν έχουμε κάτι καινούργιο να δείξουμε. Μας δίνει την ευκαιρία το παιχνίδι για να παίζουν κι άλλοι. Δυστυχώς περιμέναμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την αρχή, ίσως δεν εκτιμήσαμε σωστά αυτά που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτά τα προβλήματα δυστυχώς έχουμε και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είμαστε εκεί για να βελτιώσουμε την κατάσταση για να πάει μπροστά η ομάδα».

Για τους τραυματίες Αντωνιάδη και Αρτυματά: «Δυστυχώς θα λείψουν, ελπίζω να είναι έτοιμοι με τον Απόλλωνα».