Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο ‘’Αντώνης Παπαδόπουλος’’ όπου ΑΡΗΣ και ΠΑΦΟΣ F.C. εξήλθαν ισόπαλες 2-2

ΑΡΗΣ και ΠΑΦΟΣ F.C.  εξήλθαν ισόπαλες 2-2 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι δύο καλύτερες ομάδες, μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, χάρισαν 4 γκολ και θέαμα σε ένα αγώνα που είχε πολύ ποιότητα, πάθος, δύναμη και μπόλικο σασπένς και στο τέλος πήραν από ένα βαθμό.

Το αποτέλεσμα αφήνει λίγο περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα του Μπεργκ που παρέμεινε μόνη πρώτη και αήττητη, τη στιγμή που η «Ελαφρά ταξιαρχία» ήταν καλύτερη και έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά στον πόντο.

Οι ‘’γηπεδούχοι’’ πήραν  προβάδισμα 1-0 με τον Μπένγκτσον  στο 48′ λεπτο και φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Αμπντουραχίμι  στο 55′ λεπτό. Οι ‘’Πρασνοι’’ της Λεμεσού πήραν ξανα προβάδισμα με 2-1 με πέναλτι του Κακόριν στο 64′ λεπτό, αλλά και πάλι οι Παφίτες ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Ζάιρο στο 78′ λεπτό. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Να σημειώσουμε ότι στο 73’ λεπτό αποβλήθηκε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Με αυτή την ισοπαλία ο ΑΡΗΣ έπεσε στην 3η θέση με 26 βαθμούς και την επόμενη (13η) αγωνιστική φιλοξενείται την ερχόμενη Κυριακή (8/12, 17:00) από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Από την άλλη, η ΠΑΦΟΣ F.C.  με τον βαθμό παρέμεινε μόνη πρώτη και αήττητη με 30 βαθμούς, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (3/12, 19:00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Στέλιος Κυριακίδης».