Εκανε party η Liverpool στο Old Trafford με αρχιμαέστρο τον Mo Salah, που έκανε χατ-τρικ

Η Liverpool διέσυρε με 5-0 τη Manchester United στο «Old Trafford» στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Mo Salah, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έγινε ο πρώτος Αφρικανός σκόρερ όλων στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Jurgen Klopp έκανε ό,τι ήθελε, απέναντι στη Manchester United και μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League, διαλύοντας τους «Κόκκινους Διαβόλους» με το ανεπανάληπτο 5-0!

Οι Reds ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι από το ξεκίνημα έως τη λήξη της αναμέτρησης και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Mo Salah, έφτασαν σε μια ιστορική νίκη που τους ανεβάζει στη 2η θέση με 21 βαθμούς, και βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο Chelsea.

Ο Αιγύπτιος έκανε… τα πάντα στο ματς (3 γκολ, 1 ασίστ) και κατέρριψε ακόμη ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος Αφρικανός σκόρερ της Premier League με 107 γκολ, αφήνοντας στη 2η θέση τον Didier Drogba που σταμάτησε στα 104!

Όσο για τη United η οποία παρέμεινε στην 7η θέση με 14 βαθμούς, αυτή είναι η βαρύτερη εντός έδρας ήττα από τη Liverpool σε αγώνα πρωταθλήματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια πρωτοφανή κίνηση από τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι αποχώρησαν ομαδικώς μετα το 5ο γκολ.