Εκδήλωση στις 12 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ για τη μετακίνηση στο Νέο Γήπεδο

Με επίσημη ανακοίνωση του ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ανακοινωσε για την εκδήλωση που θα γίνει στο Νέο Γήπεδο Λεμεσού ενόψει της μετακίνησης στην νέα έδρα των ‘’ Γαλάζιων’’

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

‘’ ΕΝΑ ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, σας προσκαλεί στην ιστορική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (12/12,18:30) στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ένα μεγάλο συναπάντημα χιλιάδων Απολλωνιστών κάθε ηλικίας, το οποίο θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση του Απόλλωνα Λεμεσού στο νέο ποδοσφαιρικό του γήπεδο.

Προσκεκλημένοι στη «μαγική» βραδιά της Δευτέρας θα είναι όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ένδοξης ιστορίας του Σωματείου μας. Ιδρυτικά στελέχη, πρώην παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από Κύπρο και εξωτερικό και μεγάλες προσωπικότητες της γαλανόλευκης οικογένειας.

Ειδική πρόσκληση απευθύνουμε στον μεγαλύτερο και διαχρονικότερο συνοδοιπόρο του Απόλλωνα Λεμεσού…τον κόσμο του!

Σε όλους εσάς και τον καθένα ξεχωριστά.

Μια αξέχαστη βραδιά στην οποία θα αναδείξουμε και θα αναβιώσουμε το μεγαλείο και την ιστορία του Σωματείου μας.

Η εκδήλωση θα αρχίσει από τις 16:00 με fan zone στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, κι ακολούθως η μεγάλη στιγμή που ο Απόλλωνας και ο κόσμος του θα εισέλθουν στη νέα ποδοσφαιρική τους έδρα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ώρες.

Να είστε ΟΛΟΙ εκεί!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού’’

Η δική μας ανάγνωση λέει ότι ο 1ος ιστορικός αγώνας στο Νέο Γήπεδο θα είναι το ΑΠΟΛΛΩΝ – ΔΟΞΑ στις 15 Δεκεμβρίου στις 19:00