Ενημέρωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα…

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΑΕΚ ΑRENA, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (08/01) στις 19:00.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από την Μπουτίκ του Σωματείου (Tρίτη: 15:00-18:00, Tετάρτη, Παρασκευή, 09:00-13:00, 15:00-18:00, Σάββατο 09:00-13:00). Eισιτήρια θα πωλούται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Οι εισόδοι, τα ταμεία και το Συνεργείο για την Κάρτα Φιλάθλου θα ανοίξουν στις 17:30. 

Oι κατόχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους. Λόγω του περιορισμένου αριθμού (50%) που ισχύει για την παρουσία φιλάθλων, καλούμε τον κόσμο να προμηθευτεί τα εισιτήρια του όσο πιο έγκαιρα γίνεται. 

Εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ για τις εξέδρες AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια). Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να χρησιμοποιήσουν τις σωστές εισόδους. Στην κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης από την είσοδο 1 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Αγία Μαρίνα, Bridgestone, Ορόκλινη, Πυργά και Αγγλισίδες και από την είσοδο 2 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Υδρόγειος, Άγιος Νικόλαος, Λεύκαρα και Ξυλοτύμπου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα VIP Βoxes θα μπορούν να εισέρχονται από την είσοδο των VIP. Στην κερκίδα AJK Group θα λειτουργήσουν οι εισόδοι 5 και 6 και στην κερκίδα Πετρολίνα η είσοδος 7. 

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ. 

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου. 

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ:
1. Σε πρόσωπα ηλικίας άνω των 12 ετών, με την επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης (6 μηνών).
2. Σε πρόσωπα ηλικίας 6 έως 11 ετών, με την επίδειξη αρνητικού PCR ή αρνητικού Rapid Test 7 ημερών (νοείται ότι για παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός).
3. Σε πρόσωπα τα οποία δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, με την επίδειξη του ιατρικού πιστοποιητικού που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητικού PCR ή αρνητικού Rapid Test 7 ημερών.
4. Σε πρόσωπα ηλικίας 18 ετών και άνω τα οποία έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση εμβολίου με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και αρνητικού PCR 72 ωρών, ή αρνητικού Rapid Test 48 ωρών
5. Σε πρόσωπα ηλικίας 12-17 ετών τα οποία έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση εμβολίου, με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και αρνητικού PCR 72 ωρών, ή αρνητικού Rapid Test 72 ωρών
6. Σε πρόσωπα που έχουν λάβει τη δεύτερη δόση (για τα διδοσικά εμβόλια) ή έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και έχουν παρέλθει 7 μήνες από την ημέρα εμβολιασμού, με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και αρνητικού PCR 72 ωρών, ή αρνητικού Rapid Test 48 ωρών.

Από τις 30 Δεκεμβρίου 2021, η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα καθοριζεται στο 50% της χωρητικότητας των γηπέδων, με υποχρεωτική τη χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου.