Επανήλθε στις νίκες η Ευρωπαία ΑΕΚ, με χατ-τρικ του Τρισκόφσκι

Μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη όπου η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη στην «Αρένα» με τον ΑΚΡΙΤΑ και δέχθηκε δύο ήττες στο νέο γήπεδο Λεμεσού κόντρα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ, η ομάδα του  José Luis Oltra επέστρεψε στις νίκες.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 της ΕΝΩΣΗΣ, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται τη Δευτέρα 06/03 στο ΓΣΠ κόντρα στη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Η ομάδα της Λάρνακας μπήκε αποφασισμένη από την αρχή να καθαρίσει τον αγώνα και κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Τρισκόφσκι να σκοράρει στο 8’ λεπτό το 1-0 και στο 13’ λεπτό το 2-0.

Αυτό το δυνατό προβάδισμα έδωσε πλέον την άνεση στην ομάδα της Λάρνακας να φέρει τον αγώνα εντελώς στα μέτρα της. Το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους μη έχοντας άλλη επιλογή και μείωσαν σε 2-1 στο 47’ λεπτό με τον Έχμαν και προς στιγμή πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από τον αγώνα. Όμως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα του Παραλιμνίου να πιστέψει σε οτιδήποτε αφού ήλεγχαν πλήρως τον αγώνα και ‘’κλείδωσαν’’ τη νίκη όταν ο Τρισκόφσκι σημειώνοντας  χατ-τρικ πέτυχε  στο 81’ λεπτό το τελικό 3-1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Λαρνακείς ανέβηκαν στην κορυφή (ένα ματς περισσότερο, από τον ΑΠΟΕΛ) του βαθμολογικού πίνακα με 57 βαθμούς  και η ομάδα του Παραλιμνίου παρέμεινε στην 11η θέση με 21 βαθμούς.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: