Ζευγάρι στη ζωή «αντίπαλοι» για 90’ λεπτά, μαζί στην κερκίδα του ΓΣΠ για τον τελικό

Από τα ωραία στον χώρο του ποδοσφαίρου (μια όαση ελπίδας από τα δυσάρεστα που συμβαίνουν) που είχαμε στον τελικό μεταξύ ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτι που μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα στο πληγωμένο Κυπριακό ποδόσφαιρο.  

Ένα αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή παρακολούθησε από την Δυτική του ΓΣΠ μαζί τον αγώνα.

Η Άντρια οπαδός της ΑΕΛ και ο Κωνσταντίνος οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για 90’ λεπτά, ήταν ‘’αντίπαλοι’’ και υποστήριζαν αγκαλιά διαφορετικές ομάδες. Έμειναν μαζί μέχρι και το τέλος για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στην απονομή των φιναλίστ και των κυπελλούχων.

Τελευταίως είπαν ότι λόγω της δουλειάς και του βρέφους δεν έχουν χρόνο να παρακολουθούν συχνά τις αγαπημένες τους ομάδες, όμως δήλωσαν ότι σίγουρα θα είναι μαζί στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Άλλωστε ήταν κάτι που το συμφώνησαν από πριν, ότι όποια ομάδα το κατακτήσει θα πάνε μαζί στο πρώτο Ευρωπαϊκό.

Η Αντρια και ο Κωνσταντίνος κατάγονται και ζουν στη Λεμεσό και έχουν ένα γιο 11 μηνών. Όταν τους ρωτήσαμε  με ποια ομάδα θα είναι, η μεν Αντρια είπε «ΑΕΛ» και ο δε Κωνσταντίνος είπε «ΟΜΟΝΟΙΑ». Φυσικά χαμογέλασαν και οι δύο και είπαν: ‘’Όταν μεγαλώσει θα αποφασίσει μόνος του’’

Και κάτι που «στοίχησε» στην Άντρια είναι ότι έχασε το στοίχημα που ήταν ότι ο/η χαμένος/η θα πλένει ΟΛΑ τα πιάτα για μια βδομάδα και θα βγάζει για ένα μήνα τα σκουπίδια.

Αντρια δεν πειράζει για μια βδομάδα να βάζεις …..χάρτινα πιάτα!!