Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ”σκόρπισε” την ΟΜΟΝΟΙΑ με τεσσάρα (video)

Εμφαντική νίκη με ανατροπή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το τεράστιο 4-1

Με τον Μραζ να δείχνει τον δρόμο η Ανόρθωση επικράτησε με 4-1 της Ομόνοιας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι φέτος.

Σε ένα ματς που καθυστέρησε να ξεκινήσει 24 λεπτά, λόγω των πολλών κροτίδων και φωτοβολίδων που χρησιμοποίησαν οι οπαδοί, η «Κυρία» κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, δηλώνοντας πως ήρθε η ώρα για ανάκαμψη.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με αξιώσεις και για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους στην συνέχεια να ελέγχουν τόσο την κατοχή, όσο και τον ρυθμό, δίχως να γίνονται απειλητικοί.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλευόμενοι το αμυντικό λάθος του αντιπάλου, άνοιξαν το σκορ με τον Λοΐζου στο 30ο λεπτό.

Όμως δεν πρόλαβαν να το χαρούν αφού λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ένα από τα νέα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας της Αμμοχώστου, ο Σάμουελ Μραζ έφερε στα ίσα τον αγώνα.

Στην επανάληψη η Ανόρθωση μπήκε ακόμη πιο δυνατά, κυνηγώντας την ανατροπή, με τον 25χρονο επιθετικό να δίνει ξανά την λύση και να σημειώνει χατ-τρικ σκοράροντας στο 52ο και 73ο λεπτό, κάνοντας το ιδανικό ντεμπούτο. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αντονίν διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 94ο λεπτό.

Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να αντιδράσει και γνώρισε νέα ήττα-πισωγύρισμα και πλέον κινδυνεύει η παραμονή του στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η «Κυρία» αναρριχήθηκε στην 9η θέση με 26 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λευκωσίας παρέμεινε στην 5η θέση με 35 βαθμούς.

Στην επόμενη (23η) αγωνιστική, η Ανόρθωση φιλοξενείται την Πέμπτη (09/02, 19:00), στο «Αμμόχωστος» από τη Νέα Σαλαμίνα και η Ομόνοια υποδέχεται την Παρασκευή (10/2, 20:00), στο ΓΣΠ τον Άρη.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης