Η απόλυτη ποδοσφαιρική πανδαισία, Liverpool και Real Madrid διεκδικούν το τρόπαιο του Champions League απόψε στο Παρίσι.

Liverpool και Real διεκδικούν στο Παρίσι το πολυπόθητο τρόπαιο του Champions League απόψε στο Stade de France στις 22:00

Είναι ο απόλυτος ποδοσφαιρικός αγώνας της χρονιάς. Μια μονομαχία με έπαθλο το πιο βαρύτιμο τρόπαιο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε επίπεδο συλλόγων.  

Οι Κόκκινοι του Jurgen Klopp ψάχνουν το 7ο τρόπαιο Champions League στη ιστορία τους, όσα έχει και η Milan, ενώ η Βασίλισσα του Carlo Ancelotti θα επιχειρήσει να προσθέσει το 14ο στην τεράστια τροπαιοθήκη της.

Ο αγώνας για τους κόκκινους αποτελεί πέραν από το τρόπαιο και μια μορφή ποδοσφαιρικής εκδίκησης για τον χαμένο τελικό του 2018 με 3-1 στο Olimpiyskiy στο Κίεβο, αφού όλοι θυμούνται και το σκληρό μαρκάρισμα του Ramos στον Mo Salah στο 25ο λεπτό όταν το σκορ ήταν 0-0. Αποτέλεσμα η αποχώρηση του άσσου της Liverpool με δάκρυα και μία σημαντική απώλεια για την ομάδα του Klopp

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι 2 μεγάλες ομάδες του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου συναντήθηκαν συνολικά πέραν του τελικού του 2018, στο μακρινό 1981 όταν η Liverpool επεκράτησε με 1-0 της Real. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτός ο τελικός έγινε και πάλι στο Παρίσι στο Parc des Princes.

Αναμένουμε λοιπόν όπως και τα 300 και πλέον εκατομμύρια τηλεθεατών τον απόλυτο αγώνα ποδοσφαίρου της χρονιάς, ένα συναρπαστικό αγώνα με πολλές συγκινήσεις από 2 τεράστιες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.