Η εκστρατεία του Απόλλωνα στο δάσος κόντρα στον Εθνικό και τα πολλά προβλήματα τραυματισμων των 2 ομάδων

Ένας αγώνας ομάδων που θυμίζουν νοσοκομείο θα γίνει τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ στην ακριτική κοινότητα του Δάσους Άχνας.

Ο Εθνικός Άχνας αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα. Οι 2 ομάδες έχουν συνολικά 12!!! τραυματίες με την πλειοψηφία από αυτούς να χαρακτηρίζονται 11-αδατοι.

Ο Εθνικός μετά την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα επί μιας ποιοτικής ομάδας όπως ο Ολυμπιακός, δείχνει ότι ο υπηρεσιακός προπονητής Markovski κάτι διαφορετικό έχει βάλει στο παιγνίδι των ποδοσφαιριστών του και βλέπουν τον αγώνα με αισιοδοξία έστω και αν έχουν απέναντι τους τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Δύσκολο αν όχι αδύνατο στον πάγκο του Εθνικού να βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς προπονητής που ανακοινώθηκε απόψε (Πρόκειται για 47χρονο προπονητή, γεννημένο στην Βαρκελώνη. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Barcelona (2012-16), στην συνέχεια μετέβη στην Τουρκία και για μια διετία ήταν στην Antalyaspor, σε διαφορετικά πόστα (βοηθός και μετά προπονητής, το 2018 ήταν βοηθός στην Fenerbache και από το 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ήταν βοηθός στην Almeria.)

Ο Απόλλωνας μετά και την πρώτη ισοπαλία του φέτος στο Πρωτάθλημα κόντρα στην Ανόρθωση (αποτέλεσμα που υπό τις περιστάσεις θεωρείται θετικό) διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και με αρκετές αλλαγές κυρίως στο κέντρο της άμυνας (εκτός οι Κατελάρης κ Roberge τιμωρημένοι) εκστρατεύει στο δάσος για να πάρει το τρίποντο και να διατηρηθεί στην κορυφή χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των διωκτών του.

Ο Εθνικός διαθέτει όπως πάντα όσα εισιτήρια επιθυμεί ο Απόλλωνας, όμως το εργάσιμο της μέρας αλλά και η ώρα διεξαγωγής του καθιστούν την μετάβαση των οπαδών του Απόλλωνα δύσκολη.