Η «Χρυσή» Εθνική Ελλάδας του 2004,έρχεται στην Κύπρο για ένα αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό

Η πιο επιτυχημένη Εθνική Ελλάδας στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου έρχεται στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ποδοσφαιριστές από την χρυσή ομάδα, το «πειρατικό» του Otto Rehhagel που κατέκτησε το Euro 2004 και έβγαλε εκατομμύρια υπερήφανους Έλληνες στους δρόμους, έρχονται στην Κύπρο για φιλανθρωπικό σκοπό.

O Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η «Ομάδα FC Βετεράνων Κύπρου» και η «Ομάδα Επίλεκτων Παλαίμαχων Εθνικής Ελλάδας» συνδιοργανώνουν Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα, με τίτλο «Αγωνίζομαι για τη ΖΩΗ… για Όνειρα και Ευχές», τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023, στις 6.30 μμ, στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος, στη Λάρνακα.

Εισφορές μπορούν να γίνονται στο γήπεδο ή στην ιστοσελίδα

www.enaoniromiaefxi.com

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου στηρίζει την διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του.

Οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν από την Ελληνική αποστολή είναι:

Άγγελος Μπασινας , Κωστας Κατσουρανης , Γιώργος Καραγκούνης, Κωστας Χαλκιας, Τραϊανός Δελλας, Σωτήρης Κυργιακος

Βασίλης Λάκης, Γιαννης Αμανατιδης, Νίκος Νταμπιζας, Νικος Λυμπεροπουλος, Λούκας Γιωρκας, Γρηγόρης Μακος

Γυμναστής: Νίκος Χατζηστεργιου

Ευκαιρία να θαυμάσουμε μετά από 19 χρόνια από κοντά τους ποδοσφαιριστές που έκαναν όλους τους Έλληνες περήφανους και να συνεισφέρει ότι μπορεί ο καθένας για ένα καλό σκοπό στηρίζοντας τα παιδάκια με καρκίνο και άλλες παθήσεις.  

Η ιστοσελίδα μας θα βρίσκεται αυριο κοντα στους “χρυσούς” διεθνής ποδοσφαιριστές που έκαναν περήφανους εκατομύρια Έλληνες, για φωτογραφίες και δηλώσεις.