Η Stephanie Frappart ορίστηκε διαιτητής του τελικού κυπέλλου Παναθηναϊκός – Αρης

Η Stephanie Frappart ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο (25/5) που έχει σέντρα στις 20:30 το βράδυ μπροστά σε άδειες κερκίδες καθώς ο τελικός θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κόσμου.

Η 41χρονη Γαλλίδα θα είναι μάλιστα η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει στον τελικό του θεσμού, μπαίνοντας σε ένα ξεχωριστό γκρουπ, ενώ bοηθοί της θα είναι οι Μικαέλ Μπερσεμπρού και Στίβεν Τορεγκρόσα και στο VAR θα βρίσκεται ο Χαμίντ Γκεναουί.

Όπως αναφέρει η ΕΠΟ: “Για 1η φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαιτητεύσει γυναίκα τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλλίδα Stephanie Frappart ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05/2024, 20:30).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stephanie Frappart ήταν η 1η γυναίκα διαιτητής, η οποία διαιτήτευσε αγώνα τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών (Μουντιάλ 2022: Γερμανία-Κόστα Ρίκα), τελικό Κυπέλλου Γαλλίας, αρκετούς αγώνες στη Ligue 1, στο Champions League ανδρών και το Europa League ανδρών. Επιπλέον, η κ. Φραπάρ αναδείχθηκε καλύτερη διαιτητής στον κόσμο το 2019, το 2020, το 2021 και το 2022.

1ος Βοηθός: Mikael Berchebru

2ος Βοηθός: Steven Torregrossa

4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

VAR: Hamid Guenaoui

AVAR: Κωνσταντίνος Ψάρρης

Παρατηρητής: Ελένη Λαμπαδαρίου”.