Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ σε ένα αγώνα που έγινε θρίλερ στο τέλος (στιγμιότυπα)

Ίσοπαλο με 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λευκωσίας κατάφερε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς (4’) με τον Ντβάλι. Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Η ομάδα της Λάρνακας κατάφερε να βρει τον γκολ της ισοφάρισης στο 77’ με τον Τρισκόφσκι, όμως ο ΑΠΟΕΛ πέντε λεπτά αργότερα στο 82′ πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Πέτροβιτς. Στο 86’ ο Σάντσες διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-2.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η διαφορά παραμένει στους έξι βαθμούς, μεταξύ των δύο ομάδων. Ο ΑΠΟΕΛ θα αναμένει το αποτέλεσμα του Άρη με τη Νέα Σαλαμίνα. Σε περίπτωση νίκης, οι «πράσινοι» θα πλησιάσουν στο -2.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Χωρίς νικητή (2-2) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα της πρωτεύουσας κατάφερε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς (4’), ο ρυθμός στη συνέχεια δεν ήταν και ο καλύτερος, ωστόσο στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, το ματς πήρε… φωτιά.

Η ομάδα της Λάρνακας κατάφερε να βρει τον γκολ της ισοφάρισης στο 77’ με τον Τρισκόφσκι, όμως ο ΑΠΟΕΛ πέντε λεπτά αργότερα απάντησε και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Πέτροβιτς. Στο 86’ ο Σάντσες διαμόρφωσε το τελικό σκορ και… έδωσε από ένα βαθμό στις δύο ομάδες. Με αυτό το αποτέλεσμα, η διαφορά παραμένει στους έξι βαθμούς, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ θα αναμένει το αυριανό αποτέλεσμα του Άρη με τη Νέα Σαλαμίνα. Σε περίπτωση νίκης, οι «πράσινοι» θα πλησιάσουν στο -1!

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: