Κώστας Σλούκας: ”Ακούστηκαν πολλά, μίλησαν για την ανατροφή μου και τον πεθαμένο πατέρα μου”

Φανερά συγκινημένος αλλά κυρίως δικαιωμένος εμφανίστηκε ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού Κώστας Σλούκας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον 5ο νικηφόρο τελικό που έφερε το 41ο Πρωτάθλημα για τους Πράσινους: 

Οι δηλώσεις:

“Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αλαζονεία, τον μη σεβασμό, την απαξίωση που μου δείξανε οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κ. Μπαρτζώκας. Μου ανοίξανε μία πόρτα, λόγω του κινήτρου που έχω σαν αθλητής. Άνοιξαν την πόρτα του Παναθηναϊκού, είδα κόσμο διψασμένο και που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή. Για εμένα είναι η μεγαλύτερη δικαίωση αυτή. Πέρασα δύσκολα όλο τον χρόνο. Προσπάθησα να μην απαντάω, απάντησα στο γήπεδο με την ομάδα μου. Αυτή η πρόταση του Παναθηναϊκού υπήρχε εδώ και 10 χρόνια.

Ο κ. Γιαννακόπουλος με πίστευε όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορώ να επηρεάσω την ομάδα του Παναθηναϊκού. Από σεβασμό στα χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό, δεν τους άκουγα. Το έκανα, είμαι απόλυτα δικαιωμένος, ευχαριστώ τον Θεό που με φώτισε και μου έδειξε τον δρόμο να το κάνω. Οι στιγμές που έχω ζήσει φέτος, με όλους τους συμπαίκτες μου, με τον κ. Γιαννακόπουλο, με τον κόουτς, με όλους θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στην καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ειδικά στον κόσμο της ομάδας. Ήταν η πιο μάγκικη χρονιά. Γυρίσαμε από το 0-2 που μόνο εμείς το πιστεύαμε και πήραμε μία Ευρωλίγκα με την πλάτη στον τοίχο απέναντι σε όλους και σε όλα. Είμαι πολύ υπερήφανος.
Είναι από τις πιο πετυχημένες σεζόν, αν όχι η πιο πετυχημένη. Ο τρόπος που ήρθε το Πρωτάθλημα κι η Ευρωλίγκα, ίσως να τη φέρνει αυτή τη σεζόν στην καλύτερη του Παναθηναϊκού. Προφανώς αυτό έγινε με την έλευση του κόουτς που έχει νοοτροπία νικητή και αισιοδοξία σαν άνθρωπος. Είδατε τι έκανε. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους φέτος. Όλο τον χρόνο εγώ επέλεξα να μην μιλήσω, ακούστηκαν πολλά, ανακρίβειες, μέχρι και την ανατροφή μου μίλησαν και τον πεθαμένο πατέρα μου. Τελείωσε μία φανταστική χρονιά και ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε”.