Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ χωρίς δικαίωμα συμμετοχής 21 ποδοσφαιριστών!!!

Καλησπέρα από το ‘’γερασμένο’’ Τσίρειο, όπου σε λίγο θα ξεκινήσει το εξ αναβολής ελέω κορονοϊού Λεμεσιανό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής μεταξύ του πρωτοπόρου στη βαθμολογία με 41β. ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της 8ης στη βαθμολογία με 21β. ΑΕΛ.

 Ένα ‘’πρωτόγνωρο’’ ντέρμπι αφού οι 2 ομάδες θα παραταχθούν με 11-αδες που σίγουρα δεν θα ήταν αυτές υπό κανονικές συνθήκες αφού υπάρχουν πάρα πολλές απουσίες, είτε γιατί δεν έχουν δικαίωμα οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές στην μεταγραφική του Ιανουαρίου, είτε είναι τραυματίες είτε λόγω καρτών.  

Οι απουσίες των ‘’Γαλάζιων’ είναι οι Ντιγκινί, Νταμπό, Αλεσάμι, Βουκάσιν, Κατελάρης, Φιλιώτης, Ζράντι, Μαλεκκίδης, Νογιόκ, Σπολιαριτς, Ογκέντα και Αυλωνίτης.  Οι απουσίες των ‘’Γαλαζοκίτρινων’’ είναι οι Μέγερι, Μπαλντέ, Μαρόσα και Μιλιντσεάνου Ριστέφσκι, Μαζάν, Μάιντεβατς και ο Μεντόγεβιτς, ενώ αμφίβολη τουλάχιστον για την εντεκάδα είναι και η συμμετοχή του Έουλερ που είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

  • Ένα Λεμεσιανό ντέρμπι ‘’λαβωμένο’’ από απουσίες συνολικά 21 ποδοσφαιριστών!!!!

Η ομάδα του Alexander Zorniger αντιμετωπίζει τον αγώνα με σοβαρότητα όπως μας έχει συνηθίσει ανεξαρτήτως της θέσης της συμπολίτιδας αφού πάντα ένα ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ είναι τριπλής παραλλαγής. Οι ‘’Γαλάζιοι’’ προέρχονται από εκτός έδρας νίκη κόντρα στη ΔΟΞΑ. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και γνωρίζοντας ήδη το χθεσινό αποτέλεσμα της ΑΕΚ και εν αναμονή του αποτελέσματος στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα επιδιώξουν με πάθος τη νίκη και ενδέχεται να ανοίξουν την ψαλίδα από τις ομάδες που ακολουθούν στους +8β.

Από την άλλη η ομάδα του Σάββα Παντελίδη που προέρχεται από ήττα από τον ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να έχει βαθμολογικό κέρδος για να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες μαθηματικές πιθανότητες έμειναν για είσοδο στην 6-αδα..

Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον τον σημερινό αγώνα που θα διεξαχθεί με τόσες πολλές απουσίες με τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο  ομάδων εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και τις κινήσεις τακτικής των Zorniger και Παντελίδη .

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: