Μαχη γαλάζιων στο Αντωνης Παπαδόπουλος. Ανορθωσις και Απολλων μάχονται για το τρίποντο

Εδώ στην προσωρινή έδρα της Ανόρθωσις Αμμοχώστου, το ”Αντώνης Παπαδόπουλος” για ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής και τεραστιας βαθμολογικής σημασίας. Ανόρθωση – Απόλλων λοιπόν σε ενα αγώνα που πάντα προσφερει αρκετες συγκινήσεις και πάθος.

Η ομαδα του Temur Ketsbaia προέρχεται από μία τεραστια Ευρωπαϊκή νίκη επί της Γανδης για τους Ομίλους του Conference League και με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει το τρίποντο για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά και να ξεκινήσει την αντεπίθεση αφου θα μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους 9 βαθμούς, έχοντας και ένα αγώνα λιγότερο.

Από την άλλη η ομάδα του Alexander Zorniger με 4 συνεχόμενες νίκες, έρχεται με το momentum αυτό για να κατακτήσει το 5 συνεχόμενο τρίποντο και να διατηρήθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορα 3 βαθμών από την ΑΕΚ και να ανοίξει την ψαλίδα από την σημερινή του αντίπαλο στους 15 βαθμούς.

Ενας αγώνας τριπλης λοιπον παραλλαγης όπου το παθος και το καθαρό μυαλό αλλά και οι κινήσεις των 2 προπονητων κατα την διαρκεια του αγώνα θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Εν αναμονή λοιπόν ενός μεγάλου ντερμπί με το φύλλο αγώνα και τις αρχικες 11-άδες όπως φαίνεται πιό κάτω: