Μεγάλο διπλό από την ΑΕΛ που τέζαρε τη Νέα Σαλαμίνα στις καθυστερήσεις (στιγμιότυπα)

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΛ με 0-2 επί της Νέας Σαλαμίνας που κατάφερε να βρει δυο τέρματα μέσα σε ένα δίλεπτο στις καθυστερήσεις του αγώνα από Μάμα και Ρομπέρτα σε χρονικό σημείο που η αντίπαλος της δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο Ραφαήλ Μάμας ήταν αυτό που μίλησε στο τέλος και η ΑΕΛ κατάφερε να κλέψει τον αγώνα καθώς στο χρονικό σημείο που πέτυχε το πρώτο  τέρμα στο πρωτάθλημα έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ΑΕΛ άλλα και έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αμέσως μετά το τέρμα του Μαμα ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Ρομπέρτα για να σφραγίσει την νίκη των «γαλαζοκιτρίνων».

Πολύ επιθετικά ξεκίνησε τον αγώνα η Νέα Σαλαμίνα που μέσα στο πρώτο 12λεπτο ο Απόστολος Βέλλιος κατάφερε να σημαδέψει δυο φορές τα δοκάρια του Μπράγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν αν είναι απειλητικοί και να προσπαθούν να βρουν τον τρόπο προς τα δίχτυα, όλα αυτά μέχρι το 25 χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Από εκείνο το χρονικό σημείο μέχρι και το τέλος η ΑΕΛ ήταν καλύτερη ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, αλλά και τον έλεγχο της μπάλας, και είχε της φάσεις να απειλήσει χωρίς όμως να φτιάξει την μεγάλη ευκαιρία. Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονό ξανά η Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε καλύτερα χωρίς όμως να έχει την μεγάλη ευκαιρία πέραν από κάποιες προϋποθέσεις. Μετά το 60ο λεπτό ήταν και πάλι η ΑΕΛ που κατάφερε να ισορροπήσει άλλα και να βγει πιο ψηλά για να γίνει πιο απειλητική. Όσο περνούσε ο χρόνος οι δυο ομάδες Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ πρόσεχαν περισσότερο τα νώτα τους και δεν επιδίωκαν να δημιουργούν φάσεις άλλα και να βγάζουν παίκτες ψηλά. Με την είσοδο του Μαυρουδη η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να φτάσει σε ένα γκολ με τον Βέλλιο να μην μπορεί σε δυο π[περιπτώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 90’+2′ ο Μάμας κατάφερε να σκοράρει και μετά να ολοκληρώσει την νίκη της με το δεύτερο γκολ του Ρομπέρτα στο 90’+3′

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: