Μεγάλο παιγνίδι σε λίγο στο Αντώνης Παπαδόπουλος μεταξύ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Καλησπέρα από το Στάδιο ‘’Αντώνης Παπαδόπουλος’’ , όπου σε λίγο θα έχουμε το ντέρμπι ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ.  Σε ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο αυτών μεγάλων  ομάδων όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Σε τέτοιους αγώνες πολλές φορές οι τακτικές και τα ονόματα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα αφού κυρίαρχο ρόλο παίζει το καθαρό μυαλό, το πάθος και η θέληση που θα ‘’βγάλουν’’ οι μονομάχοι εντος αγωνιστικού χώρου.

Η γηπεδούχος ΑΝΟΡΘΩΣΗ θα έχει στον πάγκο της για πρώτη φορά τον νέο της προπονητή Xisco Muñoz ο οποίος έχει προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα με μοναδικό στόχο τη νίκη κάνοντας ποδαρικό από την αρχή που θα αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας της Αμμοχώστου. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Αμπατζουμιαν και Εμπραλιντζε.

Από την άλλη οι Γαλάζιοι του David Catala  προέρχονται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα την πρωτοπόρο του Ολλανδικού Πρωταθλήματος AZ Alkmaar ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος και είναι προετοιμασμένοι με σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο να πάρουν ένα τεράστιο τρίποντο μέσα στο γήπεδο της σημερινής αντιπάλου τους. Ο Ισπανός δεν υπολογίζει στους τραυματίες  Αλεσάμι, Μαλεκκίδη, Φιλιώτη και Πειμπερνς.

Τον δικό τους ρόλο θα παίξουν φυσικά και οι κερκίδες των 2 ομάδων. Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Αμμοχώστου στηρίζουν 6000 περίπου οπαδοί τους, ενώ την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ 900 περιπου οπαδοί τους.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: