Μεγαλειώδης εμφάνιση και προβάδισμα πρόκρισης για την ΟΜΟΝΟΙΑ που νίκησε στο ‘’ΠΑΠ’’ την ΑΝΟΡΘΩΣΗ με 0-2.

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε στο ‘’Παπαδόπουλος’’ η ΟΜΟΝΟΙ και έκανε το πρώτο… βήμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου η Ομόνοια! Το Τριφύλλι επικράτησε με 0-2 της Ανόρθωσης στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό της διοργάνωσης. Τα γκολ για την ομάδα της Λευκωσίας ο Παπαουλής (11’) και ο Λοΐζου (36’).

Παιχνίδι με αρκετή ένταση και πάθος, όπως αναμενόταν, με τους Λευκωσιάτες να μπαίνουν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ σε μια ανύποπτη φάση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρά το νωθρό τους ξεκίνημα προσπάθησαν να αντιδράσουν στο γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, χωρίς όμως επιτυχία, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Οι Πράσινοι δέκα λεπτά πριν την ανάπαυλα πέτυχαν και 2ο γκολ, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Στο Β’ ημίχρονο η Ανόρθωση όπως αναμενόταν, ανέβηκε και έψαξε το γκολ για να μπει ξανά στον αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Πέραν τούτου, άφησε ανοικτούς χώρους στην άμυνα, δίνοντας την ευκαιρία στην Ομόνοια να απειλεί με αντεπιθέσεις.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα στο video: