Με γκολ του Μακρή στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ νίκησε με ”Αγγλικό” σκορ τη Νέα Σαλαμίνα (στιγμιότυπα)

ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 5-4

Πολλά γκολ και στη Λεμεσό, όπου η ΑΕΛ νίκησε με 5-4 τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστική της Β’ Φάσης του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον όμιλο του υποβιβασμού; Περίπου μία ώρα μετά το 6-6 της Καρμιώτισσας και του Οθέλλου, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα προσέφεραν γκολ και θέματα στο Στάδιο «Αλφαμεγα», με τη γηπεδούχο να επικρατεί 5-4 με γκολ στο 6ο λεπτό της καθυστέρησης.

Στη Λεμεσό διεξήχθη ανοιχτό παιχνίδι, δίχως άγχος και σκοπιμότητες, με τις επιθέσεις να πρωταγωνιστούν και τις άμυνες να μοιάζουν με θεατές. Η ομάδα της Λεμεσού έδειχνε ότι θα καθάριζε εύκολα το ματς, ωστόσο η αντίστοιχη της Αμμοχώστου δεν το έβαζε κάτω.

Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ σε… νεκρό χρόνο με σκόρερ του Μακρή.

Οι σκόρερ των νικητών οι Μίντσεφ (12’, 28’, 84’ Σιλβέστρος (58’) και Μακρής (90’+6), ενώ για τους ηττημένους είδαν δίχτυα οι Παπαγεωργίου (54’), Μιγκελίτο (67’), Νάρσινγκ (83’ πεν., 90’ πεν.).

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μεντόγεβιτς, Σεργίου (46’ Μεντόζα), Τζάλμα, Παπαφώτης (72’ Μαρς), Σρνιτς, Συλβέστρος, Μορέιρα (90’ Κολιάς), Κα (46’ Μακρής), Μίντσεφ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Λέουκο, Ντάτκοβιτς (46’ Βίκτωρος), Γκουανίνι, Κονατέ, Μπεχαράνο (42’ Φράγκος), Καρλίτος, Κουζμάνοβιτς (55’ Μιγκελίτο), Παπαγεωργίου (55’ Κονέ), Νάρσινγκ, Γιάνγκα (68’ Σπυριδάκης).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: