Με σοβαρότητα ο ΑΠΟΛΛΩΝ αντιμετωπίζει σε λίγο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο Τσίρειο, θέλει νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή.

Καλησπέρα από το ‘’γερασμένο’’ κσι υπό βροχη Τσίρειο, όπου σε λίγο θα ξεκινήσει ο αγώνας του πρωτοπόρου στη βαθμολογία με 35β ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του 10ου στη βαθμολογία με 17β ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η ομάδα του Alexander Zorniger με πολλές απουσίες (κάτι που έγινε συνήθεια για τον Γερμανό που πάντα βρίσκει λύσεις), αλλά και με την προσθήκη του νεοαποκτηθέντα Αυλωνίτη, αντιμετωπίζει τον αγώνα με σοβαρότητα ανεξαρτήτως της θέσης του σημερινού αντιπάλου. Οι ‘’Γαλάζιοι’’ προέρχονται από τεράστια εκτός έδρας νίκη την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην ΠΑΦΟΣ F.C. καθώς και με σημαντική νίκη για τον θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στη συμπολίτιδα ΑΕΛ. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και γνωρίζοντας ήδη τα χθεσινά αποτελέσματα με τις ισοπαλίες της ΑΕΚ, ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα επιδιώξουν με πάθος την νίκη για να ανοίξουν την ψαλίδα από αυτούς, εν αναμονή του Λεμεσιανού ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ ΑΡΗ-ΑΕΛ.

Από την άλλη ομάδα του Lucas Alcaraz που προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την ΔΟΞΑ, θα επιδιώξει να έχει βαθμολογικό κέρδος αφού ήδη βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας 4 βαθμούς μόνο πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Οι ‘’Τακτακαλίτες’’ ξέρουν ότι το έργο τους κόντρα στους πρωτοπόρους δεν είναι εύκολο, όμως θα παλέψουν για να έχουν κέρδος στην προσπάθεια τους να απομακρυνθούν από τις χαμηλές θέσεις τις βαθμολογίας.

Αναμένουμε λοιπόν τον σημερινό αγώνα και τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο  ομάδων εντός αγωνιστικού αλλά και τις κινήσεις τακτικής των Zorniger και Alcaraz .

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: