Με την πλάτη στον τοίχο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αντιμετωπίζει σε λίγο την Καρμιώτισσα

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού όπου σε λίγο ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αντιμετωπίζει την συμπολίτιδα Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, σε ένα αγώνα όπου οι δύο ομάδες θέλουν απαραιτήτως τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Oι περσινοί Πρωταθλητές μετά και την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, έχουν πέσει για πρώτη φορά φέτος εκτός 6-άδας και βρίσκονται στην 7η θέση με 35β. και θέλουν απαραιτήτως να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μην χαθεί ο στόχος της 6-άδας.  Οι ‘’Γαλάζιοι’’ όχι μόνο θελουν απαραιτήτως να τερματίσουν στην 6-άδα, δεν θέλουν να απομακρυνθούν περισσότερο και από την 4η θέση που οδηγεί σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο υπό προϋποθέσεις (κατάκτηση του Κυπέλου από ΑΠΟΕΛ ή ΠΑΦΟΣ F.C.) και να πάρουν το 11ο σερί Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Μακρίδη μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς τους που ομολογουμένως ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν πως η αγαπημένη τους ομάδα βρέθηκε από Πρωταθλήτρια να είναι σχεδόν εκτός στόχων από τον Γενάρη, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να φθάσουν στη νίκη.

Από την άλλη η Καρμιώτισα παρόλο που έχει αποκτήσει ένα ‘’μαξιλαράκι’’ ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού εν τούτοις θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις για να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ αν και έχει ήδη ανακοινωθεί ως προπονητής της ομάδας των Πολεμιδιών,  στον πάγκο της ομάδας σήμερα θα βρίσκεται ο επίσης νεοπροσληφθεις Σινισα Ντοπρασινοβιτς που θα είναι ο βοηθός του Ρώσσου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Πολεμιδιών είναι πανέτοιμοι για να δώσουν την δύσκολη ‘’μάχη’’ τους κόντρα στους ‘’Γαλάζιους’’ για  να αποκομίσουν βαθμολογικό κέρδος και να ανέβουν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Αναμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων  εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και τις κινήσεις τακτικής των δύο προπονητών Μακρίδη και Ντοπρασινοβιτς.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-αδες και τους αναπληρωματικούς.