Μια Κύπρος αδιόρθωτη, διασύρθηκε με 5-1 από το Κόσοβο και πάει για μπαράζ παραμονής

Η Εθνική μας ομάδα έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Κοσοβάρων και γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 στο Κόσοβο, για την τελευταία  αγωνιστική του Nations League και τερμάτισε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και γινόντουσαν συνέχεια απειλητικοί. Από την άλλη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν κατάφερε ποτέ να αντιδράσει, παρουσιάστηκε με νωθρότητα στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπόρεσε ούτε να κρατήσει μπάλα, αλλά ούτε να γίνει επικίνδυνο.

Το σκορ άνοιξε ο Μουσλίγια (22′) και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρουντάνι το διπλασίασε. Στο δεύτερο μέρος, ο Ρασάνι θα κάνει το 3-0 (46′) και ο Μουρίκι θα πετύχει δύο τέρματα (52′, 84′). Το γκολ για την Εθνικής μας έβαλε ο Ρομπέρζ (81′), ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά μετά από δύο εμφανίσεις, με το εθνόσημο.

Οι διεθνείς μετά από αυτό το αποτέλεσμα, θα οδηγηθούν ξανά στην διαδικασία των μπαράζ, όπου θα αντιμετωπίσουν το Γιβραλτάρ σε διπλό αγώνα, για την παραμονή τους στην κατηγορία, τον Δεκέμβριο του 2024.