Νέο γήπεδο Λεμεσού: Θα είναι το ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ ο πρώτος επίσημος ιστορικός αγώνας;

Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου είναι για το ποιος αγώνας θα είναι ο πρώτος που θα διεξαχθεί στο νέο γήπεδο της Λεμεσού με όλες αυτές τις ασάφειες που ακούμε δεξιά και αριστερά για το πότε επιτέλους θα παραδοθεί να ελεγχτεί και να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα.

Πάρα πολλοί διερωτώνται εδώ και καιρό άλλοι από ενδιαφέρον, άλλοι για να ‘’κοροϊδέψουν’’ για την καθυστέρηση και άλλοι γιατί αναμένουν να εργαστούν και φυσικά πάνω απ όλους τα 3 σωματεία της Λεμεσού ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΕΛ και ΑΡΗΣκαι οι οπαδοί τους που περιμένουν πως και πως την ευλογημένα ώρα να μπουν επιτέλους και να αγωνιστούν στο νέο τους γήπεδο μετά από 20 και πλέον χρόνια αναμονής και ενδεχομένως και κοροϊδίας από κάποιους κύκλους όλα αυτά τα χρόνια.

Ο λόγος για το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεμεσού. Πολλοί έχουν ερωτηθεί και τις τελευταίες μέρες και δεν απαντούν ξεκάθαρα. Άλλοι αποφεύγουν τελείως και απλά λένε είμαστε κοντά, άλλοι το βάζουν στο περίπου στα μέσα Νοεμβρίου.

Το σίγουρο είναι και είναι επίσημο ότι έχει αρχίσει να παραδίδεται από τον εργολάβο στον ΚΟΑ από τις 31 Οκτωβρίου 2022. Το ερώτημα είναι πότε θα διεξαχθεί ο πρώτος ιστορικός αγώνας στο νέο στολίδι της Λεμεσού.

Εάν με όσα ακούγονται από μισόλογα,  ή αναρτήσεις ή στο περίπου απαντήσεις ή από σήματα μορς, ή από μήνυμα από το περιστέρι, ακόμα και από την Πυθία (για όσους δεν θυμούνται ήταν Πρωθιέρεια ή Αρχιέρεια του Θεού Απόλλωνα στο Μαντείο των Δελφών η οποία, ευρισκόμενη σε έκσταση, μετέφερε τη χρησμοδότηση του Θεού προς τον ενδιαφερόμενο με τρόπο συνήθως λακωνικό, δυσνόητο και αινιγματικό).

Θα πάρουμε το ρίσκο και θα προβλέψουμε ότι ο πρώτος ιστορικός αγώνας θα είναι το μεγάλο αιώνιο ντέρμπι της Λεμεσού ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:00. Πιστεύουμε ότι ακόμα και αν θα μπορούσε να διεξαχθεί άλλος αγώνας μια βδομάδα ενωρίτερα όπως ακουγεται ίσως το ΑΡΗΣ – ΠΑΦΟΣ, ποιος δεν θα ήθελε ο πρώτος ιστορικός αγώνας στο νέο γήπεδο να είναι ένα σουπερ ντέρμπι των αιωνίων ‘’αντιπάλων’’ της Λεμεσού μεταξύ ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ΑΕΛ. Θα  είναι μία πραγματική φιέστα και αναμένεται να είναι ένα πάρτι χαράς για όλους ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τυχερός που θα γραφτεί στην ιστορία θα είναι και ο πρώτος που θα πετύχει γκολ στο νέο αυτό στολίδι της Λεμεσού.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν η πιο πάνω πρόβλεψη (που θα είναι και το πιο ιδανικό σενάριο) θα επαληθευθεί.

 

Privacy Preference Center