Νίκησε και ανεβαίνει η Καρμιώτισσα στον πρώτο της αγώνα ως γηπεδόυχος στο Τσίρειο.

Η Καρμιώτισσα επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Δόξας στην πρωτη επισημη παρουσία της ως γηπεδούχος στο Τσίρειο, σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος .

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα των Πολεμιδιών έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε «τούμπα» το ματς, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη.

Νέα ήττα για την ομάδα της Κατωκοπιάς, η οποία δεν μπόρεσε να εκμετελλευτεί το υπέρ της προβάδισμα και εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση.

Ο Σαντίκ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (24′) και η ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε με γκολ των Ντουμπιά (58′) και Ελ Αλουχί (70′).

Με αυτή τη νίκη η Καρμιώτισσα ανέβηκε στην 7η θέση με 15 βαθμούς και την επόμενη (13η) αγωνιστική φιλοξενείται τη Δευτέρα (5/12, 19:00) από την Ομόνοια στο ΓΣΠ, την οποία και αντιμετωπίζει πρώτα όμως την ερχόμενη Πέμπτη (1/12, 19:00) για τη β’ φάση του κυπέλλο.

Από την άλλη, με τη νέα ήττα η Δόξα παρέμεινε στην 12η θέση με 8 βαθμούς και την ερχόμενη Παρασκευή (2/12, 19:00) υποδέχεται τον Ακρίτα στο «Γλαύκος Κληρίδης», σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Δείτε τα στιγμιότυπα: