Νίκη για την ΑΕΚ επί της Νέας Σαλαμίνας με 1-0

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ με 1-0 επί της Νέας Σαλαμίνας. Σκόρερ για τους ’Κιτρινοπράσινους’’ ο Sanjurjo στο 45’ λεπτό. 

Οι «Ερυθρόλευκοι» πρόσεξαν ιδιαίτερα την άμυνα τους από την αρχή του αγώνα και κρατούσε σε απόσταση τους επιθετικούς της ΑΕΚ, όμως στο τέλος του ημιχρόνου δέχθηκε το γκολ.

Στην επανάληψη  ο ρυθμός ήταν γρήγορος, η ΑΕΚ κρατούσε μπάλα και έψαχνε το δεύτερο γκολ για να νοιώθει πιο ασφαλής, ενώ η Νέα Σαλαμίνα ανέβασε τις γραμμές της, θέλοντας να ανακόψει την κυκλοφορία των ‘’Κιτρινοπράσινων’’ και ταυτόχρονα προσπάθησε να γίνει απειλητική. Η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε και  είχε την κατοχή, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Με τη νίκη αυτή οι «Κιτρινοπράσινοι» έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, ενώ οι ‘’Ερυθρόλευκοι’’ γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα, μένοντας στους έξι βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος , η ΑΕΚ θα ταξιδεύσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αντιμετωπίσει την Πάφος F.C.  (18/07 – 19:00). Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας υποδέχεται στο «Αμμόχωστος» τον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι που αν δεν αλλάξει κάτι είναι ορισμένο για το Σάββατο (17/09 – 21:00).