Νίκη εκτός έδρας για την Εθνική Κύπρου επί του Ισραήλ με παράθυρο αισιοδοξίας

Εκτός έδρας φιλική νίκη με 3-2 επί του Ισραήλ πέτυχε εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Η νίκη συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση που επιτρέπει αισιοδοξία για το μέλλον.

Η Εθνική μας προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο από τέρματα των Χαραλάμπους και Πίττα. Οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν σε 2-2 με το Μιχάλη Ιωάννου να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο 82′.

Κύπρος: Δημητρίου, Αντωνιάδης, Γκόγκιτς, Ανδρέου, Αντωνίου, Γουΐλερ (88′ Οικονομίδης), Ντανίλο Σπόλιαριτς,  (76′ Μάμας), Χ.Κυριάκου (73′ Μ. Ιωάννου), Κάστανος (76′ Ματία Σπόλιαριτς /88′ Ν. Παναγιώτου), Χαραλάμπους, Πίττας (73′ Χριστοφή).

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά τον αγώνα:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας. Σήμερα δείξαμε ως Κύπρος ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά και να παίρνουμε και αποτέλεσμα. Δεν υστέρησε κανένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κερδίσαμε μια καλή ομάδα όπως το Ισραήλ.

Είχαμε ποιότητα μέσα στο παιχνίδι μας, η κάθε αντεπίθεση μας ήταν ευκαιρία για γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που μετά την ήττα από τη Βουλγαρία, βρήκαμε τις δυνάμεις να έρθουμε εδώ και να πάρουμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν θέληση, ξέρουν και μπορούν.

Έχουμε χρόνο μέχρι τους επίσημους αγώνες να προετοιμαστούμε. Εύχομαι να έχω στη διάθεση μου όλους τους ποδοσφαιριστές για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό. Μας στεναχώρησε ο τραυματισμός του Ματία Σπόλιαριτς. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και σύντομα να είναι με την ομάδα του αλλά και με την Εθνική”.