Ντεμπούτο έκανε ο Κώστας Πηλέας με την φανέλα του ΑΡΗ στον αγώνα με την Neftchi καταχειροκροτούμενος

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΑΡΗ και τον αριθμό 5 έκανε νεαρός (11/12/1998) αμυντικός Κώστας Πηλέας στο 62′ λεπτό του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα του ΑΡΗ με την Neftchi Baku στις 21 Ιουλίου στην ΑΕΚ Arena.

Ο εκ Πάφου ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με την είσοδο του στον αγώνα καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς των Πρασίνων, θέλοντας να δείξουν στον νεαρό Πηλέα πόσο πιστεύουν σε αυτόν και το ταλέντο του. Μετά την εξαιρετική χρονιά στον Εθνικό η μεταπήδηση του Παφίτη αμυντικού στη νέα ποδοσφαιρική του στέγη στη Λεμεσό και τον Ευρωπαίο ΑΡΗ, ανοίγει νέους ορίζοντες στην καριέρα του αφού η Διοίκηση των Πρασίνων έδειξε πόσο πολύ πιστευει σε αυτόν ”δενονατας” τον με 2-ετές συμβόλαιο.

Δείτε το βίντεο της στιγμής που εισέρχεται στον αγώνα:

https://www.youtube.com/shorts/QjINFVCEQJs

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών Τιμούρ Κετσπαγια και ενδεχομένως στο ‘’μπλοκάκι’’ του να έχει σημειώσει κλήση του νεαρού στην Εθνική. Ο Πηλέας ήταν διεθνής με την U-21.

Ο εκ Πάφου αμυντικός και οι συμποδοσφαιριστές του αναχωρούν αύριο το πρωί για το Baku, πανέτοιμοι να καταθέσουν ψυχή εντός του αγωνιστικού χώρου, έχοντας ως ‘’προίκα” το 2-0 του πρώτου αγώνα για να πετύχουν μία ιστορική πρόκριση στον Γ’ Προκριματικό γύρο του Conference League.