ΟΜΟΝΟΙΑ: Με την ίδια αγωνιστική πειθαρχία αλλά και ποδοσφαιρικό ‘’θράσος’’ κόντρα στην Manchester United και όπου βγει

Mε βραδινή προπόνηση στο «Old Trafford» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ψες η Ομόνοια, ενόψει του αποψινού αγώνα (22:00) κόντρα στην μεγάλη Manchester United, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

Οι «Πράσινοι» μετά την εξαιρετική εμφάνιση πριν από μία εβδομάδα στο ΓΣΠ την προηγούμενη αγωνιστική, όπου έχασαν με το κεφάλι ψηλά με 2-3, θέλουν να πραγματοποιήσουν, μια εξίσου καλή εμφάνιση και να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κόντρα σε ένα μεγαθήριο.

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη, που έλαβε χώρα πριν την προπόνηση, ο Neil Lennon τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί, όσο καλύτερα μπορεί στην αναμέτρηση και δήλωσε πόσο σημαντική εμπειρία είναι αυτή για εκείνον και τους ποδοσφαιριστές του.

Στα αγωνιστικά δεδομένα, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός δε μπορεί να υπολογίζει τον Fabiano ο οποίος έμεινε στην Κύπρο και όπως αποκαλύφθηκε θα μείνει εκτός για κάποιες εβδομάδες, ενώ μπορεί να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου.

Παράλληλα, παροπλισμένοι είναι και οι Basiru και Κούσουλος, οι οποίοι όμως βρίσκονται με την υπόλοιπη αποστολή στην Αγγλία, κυρίως για λόγους ψυχολογίας.