Ο Άρης με δέκα ποδοσφαιριστες για μία ώρα, έριξε τριάρα στην Ομόνοια Αραδίππου (στιγμιότυπα)

Ο Αρης ξεπέρασε όλα τα εμπόδια που βρήκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κέρδισε με 3-0 την Ομόνοια Αραδίππου και διατήρησε το αλάνθαστο του στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μοντνόρ, Κβιλιτάια και Σάβο οι σκόρερ, αποβλήθηκε ο Ουρόσεβιτς.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο Μοντνόρ μόλις στο 2ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ωστόσο οι αριθμητικές ισορροπίες διαταράχθηκαν στο 28’ όταν ο Ουρόσεβιτς αποβλήθηκε μέσω VAR με απευθείας κόκκινη.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν δοκάρι στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον Μπάντζι, ενώ προηγουμένως ο Κβιλιτάια έχασε μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο το σουτ του πέρασε μόλις έξω.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν το τέρμα, όμως, το VAR ξεκαθάρισε ακόμα μια κρίσιμη φάση. Ο Σάνα χτύπησε τον Κβιλιτάια στο κεφάλι, η τεχνολογία διόρθωσε το διαιτητή και ο Γεωργιανός με ψυχραιμία έκανε το 0-2.

Στο 82’ ο Σάβο έφυγε στην αντεπίθεση και με διαγώνιο πλασέ έγραψε το 0-3.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Λόρια, Θεοχάρους (61’ Χριστοδούλου), Ταβάρες (61’ Κούτσακος), Ζερόμ, Σιήκκης (81’ Αναστασίου), Χαβέλκα (81’ Τεϊσέιρα), Λίμα, Μπάντζι, Μπόργκες, Ποντικός (71’ Αβραάμ), Γκόμες.

ΑΡΗΣ: Βανά, Καζού, Μπένγκτσον (46’ Μάτισικ), Κβιλιτάια (71’ Σάβο), Γκομίς (58’ Νίκολιτς), Γκόλντσον, Σανέ (34’ Μποακί), Στρούσκι, Σαρφό (34’ Γιαγκό), Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς.

Δείτε τα στιγμιοτυπα του αγώνα: