Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε και τον ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας και ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ

O ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε ακόμα ένα τρίποντο στην συγκομιδή του αφού νίκησε με  2-0 τον ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς αν και κρατούσε μπάλα δεν βρήκε κάποια σπουδαία ευκαιρία για γκολ με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα της Λευκωσίας κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 με πέναλτι Κβιλιτάια στο 60’ λεπτό που δόθηκε μέσω VAR. Πριν καλά καλά συνέλθουν οι ποδοσφαιριστές του David Badia δέχθηκαν και δεύτερο γκολ αφού ο  Δώνης με μια εκπληκτική προσωπική προσπάθεια στο 64’ λεπτό πέτυχε το 2-0 και κάπου εκεί οι όποιες ελπίδες είχε η ομάδα της Χλώρακας για κάτι καλό μειώθηκαν στο ελάχιστο. Να σημειώσουμε ότι στη φάση του γκολ ο Δώνης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ.

Με τη νίκη αυτή ο ΑΠΟΕΛ έφτασε τους 46 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που βρίσκεται η ΑΕΚ. Από την άλλη, η ομάδα της Χλώρακας έμεινε στους 11 βαθμούς στον βυθό της βαθμολογίας.

Για την ερχόμενη, 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (28/01 – 17:00) στην «Αρένα». Με τη σειρά του ο Ακρίτας θα φιλοξενήσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Καρμιώτισσα (27/01 – 19:00).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: