Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ τελικα κέρδισε 1 βαθμο η έχασε 2 από την μαχητική ΠΑΕΕΚ?

Ενας ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ οπως δεν μας έχει συνηθίσει παρουσιάστηκε αποψε στο Μακαρειο κοντρα στην σκληροτραχηλη ομαδα της ΠΑΕΕΚ.

Παρόλο που ξεκίνησαν ιδανικά οι “Γαλάζιοι” με γκολ του Αλμπανη απο τα αποδυτήρια μολις στο 3′ λεπτο και προηγήθηκαν με 0-1, εντελως ανεξήγητα αποσυνδέθηκαν,  εμειναν χωρίς ενέργεια όπως είπε και ο Alexander Zorniger στη συνέντευξη και εδωσαν την ευκαιρία στη μαχητική ΠΑΕΕΚ να ισοφαρίσει στο 25′ λεπτό με τον Βαρελά σε 1-1 με κοντινό πλασέ.

Αυτο αντι να ξυπνήσει τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας,  αντιθέτως συνέχισαν να ειναι ανουσιοι στην ανάπτυξη τους. Δεν έφτανε αυτο στο 60′ λεπτο ο Αυλωνίτης με λάθος βηματισμό ανέτρεψε τον Βαρελά. Ο διαιτητής υπέδειξε πεναλτι και κίτρινη στον Αυλωνίτη,  ομως με παρεμβαση του VAR η απόφαση άλλαξε αφού η παράβαση εγινε εκτος περιοχής για ελάχιστα εκατοστά αλλα ο Αυλωνίτης δέχθηκε κόκκινη αφου στέρησε τον επιθετικό της ΠΑΕΕΚ από καθαρή ευκαιρία για γκολ.

Δεν έφτανε αυτο οι ποδοσφαιριστές του Σεργιδη σε μια επίθεση τους σημείωσαν το 2-1 στο 81′ λεπτο. Τα πράγματα εγιναν βουνο για τους “Γαλάζιους” βρισκομενοι προ του φάσματος της ήττας και με 10 ποδοσφαιριστές,  με την στήριξη των φιλάθλων τους εβγαλαν έστω προς το τέλος του αγωνα την θετική τους νοοτροπία και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι σε χερι αμυντικού της ΠΑΕΕΚ που μετέτρεψε σε γκολ ο ψύχραιμος Ντιγκινι γράφοντας το τελικο 2-2.

Δειτε τα στιγμιότυπα όπως τα ανεβασε η cytavision