Ο Κωνσταντίνος της Original 21 Limassol: ‘’Συγκίνηση για τον σημερινό αγώνα, γιατί μεγάλωσα με τις δύο ομάδες στην καρδιά μου”

Μια ιδιαίτερη βραδιά απόψε για ένα γνήσιο Απολλωνίστα και οπαδό της ΑΕΚ τον Κωνσταντίνο Δημητριάδη που είναι και μέλος μιας ομάδας που αποτελούν τον πυρήνα των υποστηρικτών της ΑΕΚ στη Λεμεσό τους Original 21 Limassol.

Ο Κωνσταντίνος μας ανάφερε σχετικά:

‘’Μεγάλωσα από μικρός με τις δύο αυτές ιστορικές ομάδες του Ελληνισμού στην καρδιά μου! Ο Απόλλωνας ήρθε στην ζωή μου, στη καθημερινότητα μου, χωρίς να το καταλάβω λόγω οικογένειας και φίλων αλλά μαθαίνοντας μεγαλώνοντας και τους Εθνικούς λόγους ίδρυσης του η περηφάνια έγινε ακόμα πιο μεγάλη. Από μικρός θυμάμαι να πηγαίνω γήπεδο κάθε Σαββατοκύριακο με φίλους, να βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα στα Γαλανόλευκα, ήταν η ρουτίνα μας.

Η ΑΕΚ έγινε η δεύτερη ιστορική ομάδα του Ελληνισμού που υποστήριζα από μικρός από μακριά, διαβάζοντας την ιστορία της και τη σύνδεση της με την Κωνσταντινούπολη ήταν αρκετά για μένα. Τώρα που οι συνθήκες μου το επιτρέπουν, την επισκέπτομαι στην Αγία Σοφία στην Φιλαδέλφεια, αρκετά συχνά. Με άλλους φίλους υποστηρικτές της ΑΕΚ στην Λεμεσό, δημιουργήθηκε  τα τελευταία χρόνια και  ενισχύθηκε η Original 21 Limassol, που ολοένα και μεγαλώνει. Αυτό με χαροποιεί  και με κάνει να νιώθω μόνο περηφάνια για αυτό που πετυχαίνουμε χρόνο με το χρόνο. Το να βλέπεις νεαρά παιδιά να υποστηρίζουν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως την ΑΕΚ μας είναι σίγουρα πολύ όμορφο και μας δημιουργεί έντονα συναισθήματα!

Το ότι παίζουν οι δύο ομάδες μου μαζί δεν με δίχασε, αντιθέτως είμαι πολύ χαρούμενος! Απόψε θα πάρω και τα παιδιά μου να δουν και να γνωρίσουν για πρώτη φορά την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα τον ζούνε καθημερινά!

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους οπαδούς της αγαπημένης μας ΑΕΚ ότι έχουμε ένα χώρο που μαζευόμαστε όταν υπάρχει αγώνας για να τον παρακολουθήσουμε μαζί. Ο χώρος βρίσκεται στην Αγίας Φυλάξεως 48 στη Λεμεσό και εκεί μπορούμε να δούμε τον αγώνα με τα σουβλάκια και άλλα της φαγητά της ώρας και όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν. Έχουμε συνεχώς ανακοινώσεις για ότι αφορά την αγαπημένη μας ΑΕΚ στη σελίδα μας στο Facebook  Original 21 Limassol

Ραντεβού λοιπόν απόψε στο ‘’αλφαμέγα’’ για να ζήσουμε μια ιστορική στιγμή’’

Φωτο του Κωνσταντίνου από την ψεσινή αφιξη των Πρωταθλητών Ελλάδας