Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ νίκησε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και πάει με πλεονέκτημα στον επαναληπτικό

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φόρεσε το κοστούμι κυπέλλου και νίκησε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ με 2-1. Η ομάδα του «τακτακαλά» πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Οι «μαυροπράσινοι’’ άνοιξαν το σκορ στο 34’ λεπτό με τον Χαραλάμπους. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι του Τεχέρα στο 45’ λεπτό.

Το 1-1 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκίνησε πιο δυνατά και κατάφερε να πετύχει το 2-1 και πάλι με τον Χαραλάμπους στο 55’ λεπτό.

Η ‘’κυρία’’ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη ο δε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαχειρίστηκε το υπερ του σκορ και το αποτέλεσμα έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος και βρήκε τους ‘’μαυροπράσινους’’ να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 02/03/2023 στις 20:00 στο ‘’Αντώνης Παπαδόπουλος’’. Θυμίζουμε πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Επόμενη υποχρέωση για τις δύο ομάδες, στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ θα φιλοξενήσει στο ‘’Μακάρειο’’ την ΟΜΟΝΟΙΑ (20/02 – 19:00) και η  ΑΝΟΡΘΩΣΗ θα φιλοξενήσει την ίδια ημέρα και ώρα (20/02 – 19:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ΠΑΦΟΣ F.C.