ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε λίγο!

Το Τρόπαιο θα μείνει στην Αθήνα και στο Τριφύλλι ή θα φύγει για Θεσσαλονικη στον Δικέφαλο του Βορρά;

Ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ που θα ξεκινήσει στις 20:00, είναι πόλος έλξης για χιλιάδες οπαδούς των 2 ομάδων που θα τον παρακολουθήσουν από κοντά αλλά και για όσους τον παρακολουθήσουν τηλεοπτικά.

Στα αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει χωρίς προβλήματα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς τον Μακέντα που δέχθηκε 2η κίτρινη στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των playoffs και έμεινε εκτός τελικού.

Οι 2 ομάδες έχουν εξασφαλισμένη τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη, όμως ο Κυπελλούχος πέραν από το Τρόπαιο θα ξεκινήσει από τον 3ο Προκριματικό γύρο του Europa League, σε μια διοργάνωση που ακόμα και αν ο Κυπελλούχος αποκλειστεί θα παίξει και 2η ‘’ζαριά’’ στα Play off του Conference League και επιπρόσθετα θα έχει και μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη.

Θυμίζουμε ότι κάτοχος του Τροπαίου την περσινή χρονιά είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος νίκησε στον Τελικό τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με 2-1 και κατεβαίνει με στόχο να υπερασπιστεί τον Τίτλο του.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κατέκτησε για τελευταία φορά το Κύπελλο το 2014 αφού νίκησε τον σημερινό του αντίπαλο ΠΑΟΚ με 4-1. Ευελπιστεί λοιπόν ότι την ίδια τύχη θα έχει και σήμερα.