ΠΑΦΟΣ F.C.: Ακάθεκτη και στον θεσμό του κυπέλλου, πέρασε με άνεση από την Περιστερώνα

Οδοστρωτήρας η ΠΑΦΟΣ F.C. στην Περιστερώνα, αφού συνέτριψε την ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς με 1-4.

Η ομάδα του Henning Berg στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου μπορεί να αισθάνεται ήδη προκριμένη στα ημιτελικά.

Η Παφιακή ομάδα ξεκίνησε δυνατά και πέτυχαν το 0-1 μόλις στο 2’ λεπτό, με τον Μπεντανκόρ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Αντενόν στο 5’ λεπτό.

Οι ‘’Πάφιοι’’ δεν επηρεάστηκαν από την γρήγορη ισοφάριση και συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα πέτυχαν το 1-2 στο 16’ λεπτό, με τον Χότσκο.

Το 1-2 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο η εικόνα της ομάδας του Νορβηγού συνέχισε να είναι κυρίαρχη στον αγώνα και πέτυχαν άλλα δύο γκολ. Το 1-3 με του Ναμ στο 50’ λεπτό και το 1-4 με τον Αμπντουραχίμι στο 62’ λεπτό.

Η Δόξα δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και μοιραία δέχθηκε μια μεγάλη ήττα που δεν της επιτρέπει να έχει ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να ανατρέψει το σκορ στον επαναληπτικό στο  ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, στις 18:00.

Ενδεκάδες

ΔΟΞΑ Κατοκωπιάς (Κώστας Σάκκας): Κωνσταντίνου, Αντενόν, Τιντζανί, Σαντίκ (46′ Παυλίδης), Ασαμόα, Ογιάλα, Φαουάζ (64′ Καραμανώλης), Φασουλιώτης, Ερέρα, Μέσκα, Ασάντε (46′ Κοβάσεβιτς)

ΠΑΦΟΣ F.C. (Xένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς, Παλάσιος, Κβίντα, Χότσκο, Μπετανκόρ,, Δημητρίου, Αμπντουραχίμι (66′ Τάνκοβιτς), Ζουνίνιο (66′ Ταβάρες), Βαλακάρι (66′ Κανέ), Ναμ, Πελάτζιο