ΠΑΦΟΣ F.C. – ΑΠΟΛΛΩΝ σε αγώνα όπου οι δύο ομάδες ‘’καίγονται’’ για τη νίκη

 Καλησπέρα από την Πάφο και το γήπεδο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’, όπου σήμερα πέφτουν τα φώτα του ενδιαφέροντος της αγωνιστικής με το ντέρμπι ΠΑΦΟΣ F.C. – ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η ομάδα του Henning Berg προέρχεται από ήττα στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με  την ΑΕΚ και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς,  η δε ομάδα του Κωνσταντίνου Μακρίδη προέρχεται από νίκη στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με  την Νέα Σαλαμίνα και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς .

Οι δύο ομάδες  τίθενται λοιπόν αντιμέτωπες σε ένα αγώνα εξαιρετικής σημασίας που ίσως καθορίσει αρκετά για τη συνέχεια. Για την ομάδα της Πάφου η νίκη θα την κρατήσει σταθερά σε πορεία Ευρώπης μέσω Πρωταθλήματος και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Για την ομάδα της Λεμεσού η νίκη θα την κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας στην 6-άδα και ταυτόχρονα θα μειώσει την διαφορά από τα ψηλά της βαθμολογίας και θα ‘’φωνάξει’’ δυνατά ότι επιστρέφει για την αντεπίθεση της.

Μία αναμέτρηση ΠΑΦΟΣ F.C. – ΑΠΟΛΛΩΝ τα τελευταία χρόνια δεν έχει φαβορί όπως είχε τα προηγούμενα χρόνια και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.  Σε τέτοιους αγώνες ντέρμπι πολλές φορές οι τακτικές και τα ονόματα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα και κυρίαρχο ρόλο παίζουν το καθαρό μυαλό, το πάθος αλλά και η θέληση που θα ‘’βγάλουν’’ οι μονομάχοι εντος αγωνιστικού χώρου.

Τον δικό τους ρόλο θα παίξουν και οι κερκίδες των δύο σημερινών μονομάχων.  Τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ακλούθησαν 1700 (sold out) περίπου οπαδοί τους και η ΠΑΦΟΣ F.C. έχει στο πλευρό της 4000 περίπου οπαδούς της για να την σπρώξουν στη νίκη.

Αναμένουμε να δούμε το ‘’πρόσωπο‘’ που θα δείξουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στην προσπάθεια τους για το τρίποντο αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου με τις κινήσεις τακτικής των Berg και Μακρίδη.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: