Πετράκης vs Catala, ποιος θα φύγει με χαμόγελο από το ΓΣΠ;

Καλησπέρα από το ΓΣΠ, όπου σε λίγο θα διεξαχθεί μια πολύ  ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Οι δύο ομάδες που έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν ‘’Γαλάζιοι’’ για να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας και να μην απομακρυνθούν από την κορυφή οι δε ‘’Μαυροπράσινοι’’ για να ανασάνουν βαθμολογικά και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Η ομάδα του David Catala  μετά τις δύο τεράστιας σημασίας νίκες (επί της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ στο Αντώνης Παπαδόπουλος και επί της Πρωτοπόρου του Ολλανδικού Πρωταθλήματος AZ Alkmaar για το Conference League) ‘’προσγειώθηκε’’ ανώμαλα την περασμένη Δευτέρα από τους συμπολίτες της του ΑΡΗ με ήττα 3-0.  Οι ‘’Γαλάζιοι’’  θέλουν πάση θυσία νίκη σήμερα για να μην χάσουν επαφή από την κορυφή αλλά και για να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στον δύσκολο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο Kosice κόντρα στην Dnipro-1 για τους ομίλους του Conference League, όπου θέλουν απαραιτήτως τη νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είναι μία ομάδα με βάθος και πειθαρχία στην αγωνιστική συμπεριφορά της  και έχουν προετοιμαστεί με σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο που θα τους ανεβάσει συγκάτοικους τουλάχιστον για απόψε στην κορυφή με την ΠΑΦΟΣ F.C.  Ο Ισπανός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μαλεκκίδη, Φιλιώτη, Πειμπερνς και Ρομπερζ.

Από την άλλη η ομάδα του πρώην προπονητή των ‘’Γαλάζιων’’ Ιωάννη Πετράκη έδειξε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ στην ‘’ΑΕΚ Αρένα’’ ότι έχει βελτιωθεί πολύ αγωνιστικά και λίγο έλειψε να έφευγε με κέρδος από την αναμέτρηση. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι καθόλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους περσινούς Πρωταθλητές με πειθαρχία, πάθος και προσοχή καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πετύχουν την έκπληξη και να καρπωθούν το  υπέρ πολύτιμο τρίποντο για να ανέβουν βαθμολογικά.

Αναμένουμε να δούμε το ‘’πρόσωπο‘’ που θα δείξουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στην προσπάθεια τους για το τρίποντο αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου με τις κινήσεις τακτικής των Πετράκη και Catala.

Το φύλλο αγώνα με τις αρχικές 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: