Ποια θα είναι η τυχερή ομάδα της Λεμεσού που θα αγωνιστεί ΠΡΩΤΗ στο νέο Ποδοσφαιρικό Παλάτι της Λεμεσού;

Το ποδοσφαιρικό παλάτι της Λεμεσού, πλησιάζει ολοένα και πιό κοντα στην ολοκλήρωση του. 

Ένα όνειρο και διακαής πόθος των ομάδων και των φιλάθλων της Λεμεσού ΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΡΗ, να αγωνίζονται σε ένα μοντέρνο ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα αποτελεί πλέον πραγματική έδρα πλησιάζει στην ολοκλήρωση του.

Υπενθυμίζουμε ότι το στολίδι της Λεμεσού θα έχει χωρητικότητα 13.000. Θα πληροί όλες τις προδιαγραφές της κατηγορίας 4 της UEFA. Δηλαδή θα μπορεί να φιλοξενεί οποιοδήποτε ευρωπαϊκό αγώνα των πρωταθλημάτων UEFA Champions League και UEFA Europa League, καθώς επίσης και άλλους διεθνείς αγώνες. Το νέο γήπεδο θα διαθέτει στέγαστρο που καλύπτει όλες τις θέσεις, όλους τους απαιτούμενους χώρους των ΜΜΕ, κλειστούς χώρους επισήμων, θέσεις για ΑΜΕΑ, σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, καφετέριες-κυλικεία, καταστήματα-boutique και βοηθητικά γήπεδα.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 αναμένεται να ακουστεί το πρώτο σφύριγμα, στο νέο γήπεδο των τριών ομάδων της Λεμεσού, στο Κολόσσι. Το σίγουρο είναι ότι ο πρώτος επίσημος θα είναι sold out και θα γίνει μάχη για το μαγικό χαρτάκι.

Θα είναι ευλογημένη μία από τις 3 ομάδες της Λεμεσού που θα την ευνοήσει η τύχη και οι συγκυρίες να αγωνιστεί ως γηπεδούχος ΠΡΩΤΗ στον ΠΡΩΤΟ στην ιστορία του νέου γηπέδου αγώνα.

Όπως όλοι οι απλοί φίλαθλοι της Λεμεσού έτσι και εμείς οι Λεμεσιανοί επαγγελματίες αθλητικοί συντάκτες αναμένουμε με την ίδια αγωνία και συγκίνηση να περάσουμε το κατώφλι σε αυτό το Παλάτι και να εργαστούμε στα σύγχρονα δημοσιογραφικά θεωρεία όπως αρμόζει σε ένα συντάκτη που ασκεί το λειτούργημα του.

Δείτε το ‘’φρέσκο’’ πολύ εντυπωσιακό video, όπως ανέβηκε στο YouTube Channel της από την Life With Drones.