Πρώτη εκτός εδρας νίκη για την Πάφος FC και τι νίκη, 1-3 την ΑΕΚ στην Arena

Τεράστιο διπλό της Πάφου μέσα στην Αρένα με 1-3 απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία έχασε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή μετά την απώλεια βαθμών του Απόλλωνα στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησε καλές ευκαιρίες με διπλή χαμένη ευκαιρία του Εσπινόσα και Τρισκόφσκι στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

Και μετά θα έρθει το γκολ από την εκτέλεση του κόρνερ ο Τριτσκόβσκι με κεφαλιά τροφοδοτεί τον Τάντι, ο οποίος με αριστερό σουτ νίκησε τον Ρούντκο.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Πάφου, στο 16ο λεπτό, η οποία σκόραρε ύστερα από σέντρα του Βαλακάρι, κεφαλιά του Αμπντουσαλάμοφ, η μπάλα στα δίχτυα του Τούμπα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 36ο λεπτό ο Σεμέδο από αριστερά μπήκε στην περιοχή και κάνοντας συρτό γύρισμα, το οποίο αξιοποίησε ο Βαλακάρι νικώντας τον Τούμπα για την ανατροπή του σκορ.
Στη συνέχεια θα έρθει και το 1-3 έπειτα από σέντρα του Φόουρ και από δεξιά ο Πάνιτς με κεφαλιά εντός μικρής περιοχής δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Πάφο.
Η ΑΕΚ μετά την ανάπαυλα προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι ουσιαστικό.
Το μόνο που κατάφεραν οι κιτρινόμαυροι ήταν να πετύχουν γκολ με τον Φαράζ με εξ επαφής κεφαλιά να σκοράρει, όμως ακυρώθηκε το γκολ μέσω VAR.
Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της Παφιτικης ομάδας αποθεώθηκαν από τους λίγους πιστους οπαδους της ομάδας που την ακολούθησαν από την Πάφο.